miommr

Glad midsommar allihopa! 

I år firar jag och sambon midsommar i härliga Sverige. Ska bli hur mysigt och trevligt som helst, även fast att traditionen vi startat med mammas familj bröts när mina morföräldrar gjorde fel i höstas. Men inga tårar spills för det och här nedan tänkte jag bjuda på en härlig midsommar lista.

Jobbar du eller är du ledig under midsommar? – i år är jag skönt nog ledig och har inte behövt vara orolig att missa den här högtiden då jag studerar och har inget sommarjobb hittills.

Vad ska du göra under midsommar? – i år börjar firandet i Eskilstuna hos min sambos morföräldrar. Sedan åker vi vidare till Stockholm och firar med min älskade familj. Vad vi ännu ska göra är inte bestämt, men något mysigt och roligt iallafall.

Vad har du på dig under midsommar? – jag har ännu inte bestämt mig för vilken klädsel jag ska ha på mig. Jag funderar på en vit blus och antingen jeans eller shorts. Men det känns lite somrigt med klänning också. Återstår att se vad jag valde då detta är tidsinställt.

Vad ska du äta under midsommar? – vi blir bjudna på paj hos sambons morföräldrar och hos mina föräldrar planerar jag att göra en tårta och antingen grillar vi eller så blir det en överraskning när vi väl anländer.

Vad ska du dricka under midsommar? – läsk, vatten och vin. Säkert någon alkohol dryck med.

Ska ni göra någon rolig aktivitet under midsommar? – nej, inte vad jag vet. Blir troligtvis bada om det är alldeles för varmt ute, annars bara vara hemma och umgås med familjen.

Var du ledig eller arbetade du förra midsommar? – jag hade semester och befann mig i Mallorca med fina sambon!!

Berätta ett roligt minne ifrån en midsommar. – jag minns att vi för två år sedan tog med oss fia med knuff live som min pappa fixade till min 20 års kalas. Där stod vi alla släktingar som muppar och spelade med oss själva som pjäser.

Vad säger prognosen om midsommar och midsommarhelgen? – idag står det att i Stockholm ska det vara strålande solsken och 24 grader varmt. På lördag står det 21 grader och strålande solsken och på söndagen 20 grader.

Vilka firar du midsommar med i år? – min sambos släkt/familj från hans mammas sida och sedan hos min familj.

Hur firade du midsommar förra året? – då var vi som sagt i Mallorca och firade midsommar på vårt sätt. Vi spelade minigolf, där det blev oavgjort och sedan till middag åt vi tre rätters på restaurang och gick längs stranden.

Vad för önskningar har du efter att midsommar är över? – att oavsett hur dagen blir, kommer vi att ha det trevligt!

 

5 reaktioner till “Glad midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s