hörel

Fy jävlar så skönt det känns nu när jag vet att jag klarat ett helt år på universitet utan större problem! Jag är så tacksam till alla mina vänner och min familj som stöttat mig under det här året som gått. Nu kan jag verkligen slappna av och njuta utav ett sommar lov, oavsett om jag har ett jobb eller bara är hemma och njuter med hemsysslor och min hund.

Det är helt galet att se resultatet idag och i tisdags att jag är godkänd som sagt då jag länge inte hade ett trott på mig själv då det inte har känt så bra. Men nu kommer även jag börja hösten med inga rester och få slappna av.

64927817_333041684285207_6259565627309031424_n

Vi började hårt ut med att plugga till psykoakustik tentan och många föreläsningar jämte fyra handledda metodövningar. De fyra metodövningarna bestod utav att vi fick lära oss hur vi ska utföra tonaudiometri. Riktigt roligt att äntligen få göra något vi kommer i framtiden hålla på med och utav sex stycken handledda övningar var vi tvungna att delta på fyra stycken eftersom att vi skulle lära oss. Det var som jag tidigare beskrivit för er hur roligt som helst och jag lärde mig väldigt mycket. Det var vanliga tonaudiometri övningar och med maskering och dessa övningar ledde till att jag fick ett godkänt betyg vid tonaudiometri – en praktisk tenta.

När det kom till psykoakustik tentan klarade jag mig inte på första försöket och behövde göra om den i måndags. Slutade med att jag fick ett godkänt betyg på andra försöket och det kändes mycket lättare i hjärtat att veta att den är jag klar med.

64536550_421064901829113_2092127592638316544_n

Efter psykoakustik tentan gick vi in i sista tentan för termin 2. Talakustiken var inte att leka med. Den var nog svår eftersom att vi hade en lärare som var oförutsägbar och ingen visste vad hon skulle ha med på tentan. Utav cirka 25 personer klarade sig enbart fyra studenter. Jag tycker det säger mer om henne än oss. Men på andra försöket klarade jag mig och på så vis tog jag sommarlov. Jag är galet nöjd över mig själv!!

Helt innan vi gick på sommarlov så hade vi ett grupparbete som gick ut på att vi skulle experimentera bland det vi gått igenom och göra en poster utav och sedan redovisa för läraren och sedan för våra kurskamrater. Det gick bra MEN under självaste arbetet var det mycket problem och onödiga konflikter. Men efter att vi hade gjort vårt så lade jag det bakom mig och ger mig själv en klapp på axeln!

4 reaktioner till “Psykoakustik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s