Underbara tisdag. Ledig och skön tillsammans med min familj medan både regnet och åskan smattrat utanför. En rastlös hund som fått i sig mitt örhänge, spytt upp det och därefter sprungit aktiv igen. Galen liten valp…

Orsakullans utmaning lyder såhär: då blev jag riktigt solbränd.

Hm.. Jag minns att jag säkert minst en gång per år råkat ut för solbränna. Men just nu kommer jag inte ihåg någon gång som jag haft en svår bränna. Men det var bland annat i Mallorca förra juni som jag blev solbränd minns jag.

Hoppas ni fått en fin tisdag idag ♡

7 reaktioner till “18 juni

  1. Härligt med fint väder 🙂
    Drev precis in ett åskoväder här 😛

    Ja men gör det! Vill du åka till en stad i Spanien som har både stadsliv och strand så rekommenderar jag verkligen Valencia. Billigare och inte lika mycket turister som Barcelona. Och väldigt fint! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s