God kväll allihopa! Hur har eran söndag varit idag? Min söndag har varit känslosam, lugn och mysig. Haft twilight maraton och umgåtts med min fina valp. En olycklig händelse som skedde under dagen var att det kom in en geting in i stugan som var ca 15 cm lång. Alltså en drottning vilket satte mig i ren panik. Ringde stackars Niclas på jobbet som inte kunde göra något, involverade Hassan och skyddades av min hund som tröstade mig när jag tyckte det var som jobbigast. Fint ändå!

Getingen flög tur nog iväg till slut ut genom ett fönster och jag kunde slappna av. Tvättat upp nästan allting idag, skönt nog och nu blir det att se den sista alternativt två sista filmerna innan sambon kommer hem ifrån arbetet.

64770396_445878432909112_7255229176410537984_n

Vilken fantastisk helg vi har haft det med vänner och liknande. Det har varit underbara dagar som jag tänkte berätta lite om.

Fredagen startades tidigt eftersom att jag skulle sitta i tentamenssalen klockan 08:15. Det var den sista – förhoppningsvis – tentamen för detta läsår innan jag börjar andra året på universitetet. Det var skönt nog exakt samma tenta som vid ordinarie tillfället, den jag har pluggat rätt mycket på, och hoppas nu på ett godkänt betyg på både talakustiken och psykoakustiken!

Efter tentamen åkte jag hemåt och några timmar senare kommer Hassan, Wiktoria, Micke och Nancy hem till mig. Vi fikar med en god efterrätt jag och Wiki gjort tillsammans medan hundarna lekte för fullt. Spelade kubb, spelade uno och skipbo och hade det trevligt. Vissa av gänget åkte till jobb, hem och liknande men kom tillbaka senare till kvällen. Micke var den som gjorde mig sällskap hela tiden trevligt nog och blev att spela tevespel ihop samt åt ugnspannkaka till middag!

När hela gänget var samlat igen, inklusive min sambo som enbart mer med lite kort under förmiddagen, åkte vi minus Nancy hem till Hassan och Wiki för att spela tevespel och se på film. Yes, efter att ha vaknat klockan 06:00 och inte sovit under dagen så somnade jag lydigt hemma hos dem klockan 02:00 haha. Wiki tyckte synd om mig så klockan 03:00 åkte vi hemåt igen.

64297047_2373414476235909_8781497555105087488_n

Lördagen var hur lugn som helst. Städade, diskade och småtvättade lite innan jag tog det lugnt i soffan. Det var även sjukt varmt ute så jag och Ginzo lade oss på gräsmattan för att sola och ha det trevligt. Jag läste lite skönlitteratur medan Ginzo antingen busigt nog lekte ovanför min rygg, låg på mig eller lekte med vattnet jag ställt ut åt honom. Härligt!

62640778_451015712125142_220831052103417856_n

Eftersom att jag varit lite off här från bloggandet har jag återigen hamnat efter med Orsakullans utmaning. Men here we go again!

14 juni – en bok alla borde läsa på stranden..
Jag skulle vilja rekommendera Jenny Colgans böcker. Speciellt sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden och det lilla bageriet på strandpromenaden.
Hon har även andra bra böcker som passar till sommaren och just nu läser jag en av hennes böcker som heter den lilla bokhandeln runt hörnet.

15 juni – varje sommar ångrar jag att..
Oj.. Måste nog vara att jag varje år har glömt att köpa en ordentlig luftkylare eller AC. Dem har alltid varit slut när jag har behövt köpa dem och genom lidigt hemska heta nätter. Men i år har jag och Niclas köpt oss två stycken luftkylare som jag hoppas kommer göra oss gott!

16 juni – mitt recept på något gott till sommaren..
Jag skulle gärna vilja ta och dela med mig utav ett recept jag gjorde både igår och i fredags. En himla god key pie lime. Jag tänkte imorgon lägga ut ett recept om det goda så vänta och se! ♥

64282552_433497293897471_1425400899949297664_n

Hoppas ni fått en bra avslut på den här veckan och bra start imorgon på nya veckan!

12 reaktioner till “Härlig helg

 1. men alltså va härligt allt låter . alltså ogillar såna getingar oxå vi har en stor som flyger ofta på uteplatsen hua
  låter verkligen som en bra helg me allt åh pioner ja älskar em verkligen så himla fina

  Gilla

 2. Du tycks ha haft en fin helg, bortsett från besöket av getingen. Önskar dig en fin vecka!

  Svar: Tack för dina stöttande ord inför det stundande bröllopet.

  Kram

  Gilla

 3. Usch förstår verkligen din panik, hade fått minst lika mycket panik om det kom in en sån stor geting. Jag är livrädd för småkryp och speciellt när dom är i mitt hem. Tur du hade din lilla livräddare till hands! Massa kramar 🙂 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s