Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med sambon och två nyfunna vänner. Två väldigt fina vänner jag i princip känt sedan september 2018 men som vi nyligen börjat träffa utanför universitetet. Himla trevligt med samma intressen, båda har hundar och underbar kärlek till sötsaker. Två alldeles underbara fina vänner, Hasan & Wiktoria! ♡

Dagen startade med att vi städade och tog det lugnt tills vi träffades klockan 14:00. De hade bakat under morgonen och tog med sig ett smakprov på en irakisk efterrätt. Himla söt, men god! Sedan drog vi vidare till Mberg där vi allihopa kom hem med en varsin kasse och ballonger!

Efter en stund i Mberg drog vi oss vidare för att handla in till kvällsmaten och åkte hem och grillade hos oss. God korv med majskolv till! Lärde de spela skipbo och sedan har grabbarna spelat tevespel medan vi tjejer myst med hundarna.

Ginzo har fått hem en massa fint idag. Nytt foder som jag hoppas han kommer gilla, en ny leksak och massa filtar till buren i bilen och i hans bia bädd hemma. Vi fick också hem massa fint så som hygienpartiklar och så vidare. Himla trevligt!

Jag hoppas ni fått en fin torsdag idag! Imorgon gör jag sista tentan innan jag kommer att kunna gå på sommarlov helt. Ser fram emot att skriva tentan medan jag inte ser fram emot den. Kunskapen sitter, men är det rätt saker jag pluggat in? Ovissheten gör mig galet nervös men hoppas jag kan sätta den imorgon!

Idag önskar Orsakullan att vi ska skriva om ”sist jag fick bita mig i tungan..”

Den var väldigt svår att besvara. Känns som om många säger okloka saker jag måste bita ihop för att inte säga något otrevligt. Jag biter mig i tungan ofta vid måltider, vilket har blivit mer ett faktum om NÄR kommer jag bita än oj jag råkade bita mig själv. Men jag kan inte direkt komma på någon specifik situation som det har skett nyligen, med någon av dem.

Sov gott ♡

9 reaktioner till “Oförglömlig torsdag

  1. Men alltså hur jäkla söt kan man bli 😀 ❤ sv; Nu är mina lediga dagar över och nu jobbar jag tre nätter, sen på måndag går jag på 4 veckors semester 😀

    Gilla

  2. Goa bilder!! 😀
    Svar; Vi tänkte också på dagmatte först, men insåg att det näst intill blir lika dyrt då många tar 150- 200:- / dag.
    Så då blev det dagis där han får stimulans 6-18 på dagarna så man garanterat vet att han inte är själv 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s