Godkväll! Här åskar det förfullt medan regnet smattrar mot rutan. Mysigt väder, så länge man inte behöver gå ut i det.

Sambon kom hem ifrån ett nattpass imorse, sov några timmar medan jag roade Ginzo och pluggade. Senare har vi tittat på favorit serien brooklyn nine-nine och myst i soffan till ösregnet och mullret utanför!

Vi hade en liten fågelunge som pockade på vår uppmärksamhet idag. Först hörde jag en ordentlig smäll mot fönstret och undrade vad tusan det kunde vara. När jag böjer mig över för att se vad det kan tänkas vara, får jag syn på det tidigare än jag förväntade mig. På fönsterbrädan, och inte på marken som jag trott, satt en fågelunge och kvittrade för fullt. Dåligt väder + inte helt lärt sig flyga resulterade en åktur in i rutan. Efter ett tag lyckades den flyga vidare.

”Min första parfym” så lyder Orsakullans utmaning för dagen. Och jag kan bara komma på en som jag alltid älskat och sörjer att jag inte har hemma hos mig just nu och den parfymen är Christina Agulera. Dofterna på hennes parfymer är helt ljuvliga och det var/är min typiska parfym som passar mig alldeles perfekt. Nästa parfym kanske blir den igen! ♡

4 reaktioner till “Oväntat besök

  1. Men åh, lilla fågeln! Skönt att höra att den kunde flyga iväg igen och inte var allt för skadad 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s