Det är mycket som har hänt den senaste tiden och jag har varit både arg, trött och irriterad men dessutom glad. Det är mycket som hänt under skolan och jag har som sagt rester jag behöver plugga till och jag har behövt fixa klart ett väldigt krävande grupparbete. Men nu har jag sommarlov, inga fler föreläsningar fören till hösten och kan plugga i lugn och ro till det jag behöver plugga till. Lyx!62020558_1352443698255962_1513452733154197504_n

I måndags var jag i skolan redan vid 09:00 och alla i gruppen var samlade. Dock var det inte så att vi kom överens direkt, utan det blev mycket tjafs under detta grupparbete. På grund utav omogenhet krävdes det även att alla behövde i princip bråka och göra det rättvist, vilket såklart gjorde mig totalt utmattad när jag sedan klockan 17:00 började lunka hemåt. Orkade inte plugga mera och tog det lugnt hemma med lillen och väntade på att sambon skulle komma hem från ett kvällspass.

Igår så var det skolavslutning. Mötte upp gruppen klockan 12:30 och fixade klart det sista innan vi satte upp vårt poster på väggen. Vi var första gruppen som skulle redovisa och skönt nog behövde vi bara redovisa för vår lärare som höll i projektuppgiften. Det gick bra, fick inga direkta frågor till mig utan kunde svara på lite andra frågor och var ändå nöjd över min egna prestation. Efter ungefär 1,5 timmes ledighet så kom vi tillbaka för att mingla med resten av klassen, fick redovisa för våra klasskamrater om vad vi har gjort och även för vår kursansvariga lärare som var nyfiken. Gick bra, var roligt att få höra/se mina klasskamraters arbeten och vid 17:00 åkte jag hemåt, nöjd över dagen.

Behövde sätta mig in i lite plugg, men på grund utav stress och att jag inte har mått så bra på grund utav grupparbetet så tog jag en liten ledig dag på Niclas order. Han sade att jag inte skulle plugga något då informationen ändå inte går in i huvudet samt att det inte är bra med stress överlag. Så jag tog en lugn stund, efter många om och men. 61903180_2410644418967445_5549509586551046144_n

Idag ska jag sitta med psykoakustik plugg rätt mycket idag och förhoppningsvis hinner jag träffa finaste Jennifer också. Eftersom att det tagit mycket tid och kraft med grupparbetet, har jag hamnat efter med plugg till omtentorna. Nu krävs det en heldag i princip att få in alla information i huvudet innan jag går vidare och lär in mig till den andra omtentan. En i taget sägs vara det bästa! Åker dessutom till Stockholm imorgon så kommer att bli lite miljöombyte och vara lite ”hemma” vilket kanske gör att jag får mer motivation till att plugga. Håller tummarna för det! ♥

62205674_2486350878094711_68068793485623296_n

Dag fem hos Orsakullans utmaning lyder såhär: fiskelycka det har jag..

.. Inte mycket erfarenhet utav. Jag fiskar inte mycket, men har gjort det tillsammans med familjen/min bror när jag var yngre. Sambon min tycker om att fiska och vi har funderat på att fiska ihop, men aldrig blivit av. Får se om det blir något fiskande i sommar!

Ha en fantastisk onsdag idag! ♥

2 reaktioner till “Tröttheten slog över

  1. Inte konstigt att du är trött, för det finns väl få saker som suger så mycket energi som tjafs och osämja. Jag var också med en gång i en grupp som inte funkade, och det var jättejobbigt. Vissa höll sig undan och gjorde inte sin del, så andra (bl a jag) fick göra mera och stämningen blev tråkig.

    Så härligt att det har varit skolavslutning iallafall!😊 Hoppas att du har härliga dagar framför dig med sambon och Ginzo❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s