Är det inte helt galet att idag så går jag på sommarlov? Jag menar jag har nu gått ett helt år på universitetet, något jag aldrig trott jag skulle klarat av. Här sitter jag just nu och väntar in att få åka in de sista timmarna för dagen och redovisa grupparbetet vi hållt på med nu under en veckas tid. Längtar tills att få bli av med det! Annars har jag dock två extra tillfällen i skolan för att göra omtentor, men det är för det ingen skola. Så skönt!

61740316_443701739738987_5325634854333710336_n62067241_926233861128873_3258285963113136128_n

Förra veckan fick jag reda på att jag äntligen blivit godkänd på hela hörsel och balanssystemet. Om ni minns skrev jag en omtenta den 11/5 och förra veckan fick jag äntligen ett godkänt resultat som visade på att jag som sagt klarat av hela kursen. Det enda jag hade svårt med under den här kursen var just den omtentan, annars hade jag klarat allt annat på första försöket vilket gör mig så himla lycklig!!

Den här kursen innehöll att vi skulle skriva två tentor och vara närvarande på en obligatorisk föreläsning samt metodövningar för otoskopering och en examination. Första tentan var kroppens anatomi och det var den allra FÖRSTA tentan jag blivit godkänd i på första försöket – vilket var en ren och skär lycka minst sagt! Andra tentan handlade om balansorganet och hörseln, och den var då inte enkel men på andra försöket satte jag den. Otoskoperingen var väldigt intressant, då man använder ett mätinstrument till örat för att se om det finns eventuella hinder för att personen hör dåligt i form av vax eller annat.

En rolig kurs jag även sätt fram emot och nu när jag klarat av den, med en relativ klackspark så går jag vidare mot nästa kurs. Eller är inne på sista kursen för termin 2 inför hösten. Den kursen är en aning svårare, men efter jag fått tillbaka mina resultat ifrån omtentorna får ni i vanlig ordning ta del av ett likadant inlägg som nu!

61967092_2268767989881987_3257851767689314304_n

Vad händer nu?

Jag har dessvärre inte lyckats få något sommarjobb, trotts allt jag sökt. Jag hoppas att de jag senast har sökt hör av sig för att ha mig som behovs anställd, minst, under sommaren. Annars har jag fullt upp med Ginzo, flytten och kommer säkerligen behöva plugga till en uppsamlingstenta (då jag fokuserar mer på en av de två tentorna jag har kvar). Jag kommer också spendera tid i Stockholm tillsammans med min familj och hitta på något roligt med min sambo och hund. Jag ska dessutom njuta i solens varma sken och bara leva livet under sommaren inför hösten igen.

61100352_610165632822879_4211236689521147904_n

Jag har valt att gå med i Orsakullans bloggutmaning igen. Tidigare var jag med i april och tänkte att det var kul att fortsätta med detta. Jag har dock missat tre olika utmaningar så här kommer dem jag har missat och dagens:

1 juni – en sommarhit jag fortfarande tycker om. Kan dessvärre inte välja en, finns så många bra sommarhit jag älskar lyssna på under sommaren så som ”sommaren är kort”, ”sommaren i city” och ”Stockholm i mitt hjärta”. Men måste jag välja en av dessa (av många fler) väljer jag ”sommaren i city”.

2 juni – en sommarplåga jag är så himla trött på. Oj, ingen aning faktiskt. Just nu finns det nog ingen låt jag är sådär icke förtjust i som jag kan komma på nu. Men det finns säkert någon låt som är en sommarplåga som jag gärna klickar bort om jag hör den.

3 juni – myggbett är för mig.. En rejäl plåga. Jag är allergisk emot dem, så tar jag inte mina tabletter svullnar jag upp och har det väldigt tragglig. Jag är inte dödssjuk tack och lov, men jag tål dem inte.

4 juni – båtfärd på sommaren är något jag.. Älskar men har dessvärre ingen egen båt att kunna färdas runt i. Brukar ta lite båtturer under mina semestrar så som i Göteborg eller till någon Ö, åka djurgårdsfjäran till Grönalund och så vidare. Min morbror hade en (blev dessvärre stulen) men jag har inte fått chansen att åka med den heller.

60969849_1644856975659289_254049097969827840_n

Jag vill även passa på att gratulera min älskade farmor som idag blir hela 70 år!! Det är ingen dålig ålder det och jag hoppas att hon får en toppen fantastisk dag idag ♥

4 reaktioner till “Godkänd kurs och annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s