Vår finaste lilla valp. Idag var det exakt två månader sedan vi hämtade hem honom till oss. Vår älskade valp!

Idag har både jag och sambon varit hemma. Han jobbade natten till idag (precis som i torsdags) och fått sova under dagen och sedan skiftade vi så han tog hand om hunden medan jag fick plugga till omtentan. Lugn dag då regnet öst ned. Blev hemmagjord pizza till middag gott nog lite röd vin på det.

Igår hade jag praktisk tenta på hörselmätning. Vi skulle som sagt utföra korrekt hörselmätning med maskering plus skriva i korrekta symboler för testörat, korrekt grad/art och efteråt ge tydliga instruktioner till läraren inför en hörselmätning. Vi satte även på hör- och bentelefonen på läraren. Och hur kändes det? Nog helt okej. Är praktiskt lärd och läraren såg nöjd ut, så nu håller jag bara tummarna! ✊

Väl hemma tog jag det lugnt, hade ansvar för Ginzo då sambon skulle arbeta natt och till kvällen somnade jag rätt fort framför Grimm och sov skönt nog hela natten.

15 reaktioner till “Praktisk tentamen

 1. har varit tråkväder här oxå idag sol en liten stund på kvällen bara
  ja u han växer så et knakar men ett litet busfrö o så söt
  ha en fin lördag

  Gilla

 2. Jag håller också tummarna för dig!
  Det blev ett glas vin för mig också igår, får se om det blir ett glas nu ikväll också 🙂

  SV: Vad kul att det uppskattas, även om det kanske inte var så aktuellt där i början av februari 😛

  Nej, påsken var väldigt sen i år, men vilket väder det var då! Vi var i stugan och övervägde att sova över där redan då. Med facit i hand hade vi kunnat göra det, men när vi åkte dit trodde vi inte det skulle bli så varmt och fint som det faktiskt blev. Härligt! 🙂

  Ja, nu kan det väl inte vara mycket kvar innan sommaren va?
  Grymt av dig att fixa hela första året!!!

  Gilla

 3. Utav någon anledning så kude jag inte kommentera ditt senaste inlägg… Så jag skriver istället här att: Wooow vad fina du och din Mamma är tillsammans! Alltså VERKLIGEN! Ni utstrålar sån himla kärlek till varandra, vilket är så underbart att se! STOR KRAM hjärtat ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s