Förra helgen plus idag har jag varit i ett köpcentrum och fyndat tre nya klädesplagg. Jag är väldigt nöjd måste jag få säga – även fast att jag undrar om playsuiten är lite för liten – över allt jag fyndat och tänkte visa i detta inlägg vad jag har köpt. Allt är inhandlat från H&M!

jumpsuitjumpsuit1jumpsuit2

Först ut har jag köpt den här snygga playsuiten. Det var den helgen min mor var här och hjälpte mig finna den här snygga outfiten. Gult är ju årets färg och alltid somrigt och fint med gult. Börjar gilla färgen mer och mer och gult passar för det mesta till allt. Super nöjd för 149 kr!

klänningklänning1

Även den här köpte jag tillsammans med min älskade mamma. Klänningens material är underbart och skrynklar inte ihop sig enkelt. Den kan jag tänka mig är väldigt skön en varm sommardag och är snygg både till vardags men också till festligare tillfällen. Gillar den starkt men hittar den dessvärre inte på internet.

t-shirtt-shirt1t-shirt2

Och idag var jag åter i köpcentrumet och dessförinnan har jag spanat in det här linnet via internet. Jag har en exakt likadan jag köpte förra året fast i svart och älskar den väldigt mycket. När jag då såg den här somriga linnet var det en självklarhet att köpa för hela 99 kr.

Har ni någon favorit?

 

13 reaktioner till “Nya favoriter hos H&M

  1. Åh vad mycket fint! Speciellt den gula 🙂
    Ja jag åker en hel del till Sverige, och det ser ut som att jag kommer spendera större delen av sommaren där med 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s