Wow vilket underbart sommarväder det varit idag! Det har varit soligt och varmt nästan hela dagen idag och slog till på kjol, vilket var väldigt skönt.

Idag startade jag dagen med lite städning, försök till plugg och mös med hunden innan jag vid 13 åkte för att hämta min vän Martina. Vi har pluggat tillsammans idag och när sambon kom hem började vi på Harry Potter maraton med tacos som kvällsmat. Det var länge sedan jag såg första filmen, så himla mysigt med nostalgi!

Igår däremot var sambon skönt nog ledig från jobbet och tog större ansvar för hunden så jag kunde plugga och slappna av. Jag var dessutom på ett återbesök hos läkaren för avläsning på epikutantestet. Visades att jag hade fått en reaktion på ett konserveringsmedel (jag gjorde lite reachers och såg att det nog var MI). Testet visade ingen allergi på nickel, vilket jag blev smått besviken över, då det inte känns troligt att dessa hemska eksem jag haft beror på ett konserverinsmedel. Men inför nästa avläsning plus för framtiden ska jag försöka undvika ämnet till största mån jag kan!

Annars den här dagen var vi även på visning. Ett jättesött litet område jag mer än gärna skulle kunna tänka mig bo på, även fast det känns tråkigt att lämna mitt trygga boende här. But let’s face it – för litet, inget sovrum/säng och dåligt vatten. Mycket som väger över till att flytta medan det finns mycket fint och bra med den här stugan!

Resten av kvällen blir till att mysa i soffan med sambon, äta gott och samla krafter till att plugga järnet inför tentan på måndag. Ser då inte fram emot tentan!!

Kram ♡

12 reaktioner till “Visning och HP maraton

 1. Njut av vädret. Hos mig är det grått och idag har det regnat. Inget kjolväder precis.
  HP maraton är så mysigt. Lycka till med tentan!

  Gilla

 2. jodå solen har varit här men kallt o myckt blåst
  ja men visst är det mysigt med kjol känns lite vårlikt o sommrigt
  ha en fin lördag

  Gilla

 3. Vi har också haft jättefint väder idag så har suttit i solen i bikini 🙂 Här blev det också Tacos idag, så himla gott 🙂

  Gilla

 4. Vilken fin outfit! Skönt att det var så varmt att du kunde ha kjol på dig. Mysigt med tacos och Harry Potter-marathon. Jag tror tvärtemot dig att det inte alls är omöjligt att reagera på ett konserveringsmedel. Det finns så mycket skräp som kroppen inte vet hur den ska ta hand om.

  Gilla

 5. Harry Potter är ju så bra, vi har alla filmerna här hemma. Ja försök undvika och se om det hjälper. Sonen har eksem, vi vet inte helt varför men skulle vilja testa honom också

  Gilla

 6. Så skönt ändå att ni kom fram till vart allergin kom ifrån. Då är det ju lättare att undvika det.
  Området och huset lät ju mysigt, skönt med lute större kan jag tänka mig ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s