Ginzo1Ginzo2

Min mest älskade Ginzo. Sötaste 15 veckors valpen jag någonsin stött på. Min mest vackraste valp som inom någon månad går in i unghunds åldern och uppvisar trots. Lite av det har redan satts igång hos honom, testar vid vissa situationer, vilket kan göra mig helt vansinnig ibland – men trotts det är han galet älskad utav oss båda!

Idag har jag skönt nog varit ledig ifrån skolan och jag har i större delen av dagen suttit och sammanställt två stycken föreläsningar som jag har tenta på måndag. Jag har tyvärr ingen koll på vad vår lektor önskar att vi ska kunna, jag förstår inte alls mycket, men jag slutar inte kämpa för det! Sambon jobbar kväll idag vilket resulterade i att jag och Ginzo hade honom hemma hela förmiddagen. Han hjälpte mig snällt nog att bli av med mina epikutantest jag haft på mig sen måndag morgon och troligtvis har det gett utslag. Ska bli spännande att se imorgon då jag ska avläsas hos en läkare!

Resten utav kvällen blir lugn tillsammans med Ginzo. Jag ska titta på GoT, Lucifer, Grimm och emellanåt plugga in det jag känner är relevant. När sambon kommer hem blir det troligtvis att se på hans favorit serie och nog dags att sova då det blir tidig morgon för min del!

frågestund

Jag tänkte starta upp en frågestund. Senast var i januari och då hade vi knappt planer på att skaffa hund, plugget har ändrats till det jag kommer göra i framtiden och annat har hänt under dess. Tänkte att en frågestund inte skulle sitta fel. Så hit me med en massa, underbara frågor, om allt mellan himmel och jord så ska jag försöka svara på allt innan den här veckan är över!

Ha en fortsatt trevlig onsdag ♥

34 reaktioner till “Frågestund

 1. Aww Ginzo är ju för söt alltså, vill också ha en liten valp! :’D Låter som en helmysig kväll du har framför dig, och ska själv börja se Lucifer är tanken! Vad roligt med en frågestund! Har du haft några djur innan Ginzo? 😀 Kram ❤

  Gilla

 2. Oh vad roligt att nii skaffat valp och verkligen jättesöt. Kommer ni bo kvar där ni nu bor ? Samt vilken kennel är vovven ifrån?

  Gilla

 3. Men sluta, jag dör så söt vovve ❤
  sv; De är ju inget man vill ha men klart det underlättar att ha fått de konstaterat

  Gilla

 4. låter som du haft en bra dag fina du , va kul med frågestund, hmm bästa film och bästa serie? 🙂

  Gilla

 5. Skönt att få ett handtag med testet. Nu hoppas vi att du får svar på dina eksem. Vovven är så söt ❤
  Vad är sambons favorit serie?
  Vi tittar just nu på Lucifer i hop 👍

  Gilla

 6. Vad mysigt det låter! Har hört att många gillar Lucifer-serien men jag har inte sett den☺ hur är det att ha hund? Skillnader i livet, vad är jobbigt vad är fördelar? ☺

  Gilla

 7. Men vilken söt liten malinois valp ni har skaffat er 😍 ja när dom kommer in i trotsåldern så sätts verkligen tålarmordet på prov hos en.Tänkte ni göra något speciellt med honom senare när han blir äldre?

  Gilla

 8. Vad skönt med en ledig dag, jag längtar till helgen mer än någonsin!!!
  Jag undrar vad du och jag skulle hitta på om vi skulle umgås en dag.

  Gilla

 9. Hoppas du får bra svar av läkaren! 😀
  Vad kul med frågestund! Vad har du för planer efter studierna, vill ni stanna i Örebro eller flytta tillbaka till Sthlm? Kram ❤

  Gilla

 10. Åh så söt Ginzo är!!😍 Det låter som spännande serier. Är det på Netflix dom går?
  Min fråga är om ni har haft något djur i familjen när du växte upp?😊

  Gilla

 11. vad är det första du tänker på när du vaknar? bästa modet? bästa klädaffär? favorit märke i träningskäder? mysbrallor eller jeans hemma? kan du gå osminkad på stan? kram ❤

  Gilla

 12. Alltså jag smäller av varje gång jag ser den där sötnosen! Åh vad skoj med en frågestund! Vad är det absolut roligaste med att ha en hund? Massa kramar 🙂 ❤

  Gilla

 13. Så otroligt gullig valpen är 🙂 Blir sugen att skaffa hund själv. Men tiden finns inte för hund tyvärr. Så att det får bli vid ett annat tillfälle i livet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s