Två händelserika dagar med mycket glädje och lätthet. Veckan startade med ett sjukhus besök jag länge har väntat på. Igår fick jag äntligen gå på epikutantest som jag velat ha i flera år nu! Epikutantest (lapptest) innebär att testas för kontaktallergi och jag ser efter vad som orsakar mina hemska eksem. Epikutantest pågår i 48 timmar så har dessa lappar på mig på både ryggen och på vänster överarm och tar bort imorgon skönt nog. Sedan ska jag på ett återbesök på torsdag för att se vad jag har reagerat på, om jag har reagerat på något. Än så länge har min sambo sett att jag är gul på vissa ställen och väldigt brun (som blir brunare för varje dag) som kan vara en reaktion. Spännande att se vad som orsakar mina eksem och skönt att äntligen få gå på detta. Även fast att det är tufft att gå runt, stel som en pinne, med dessa test som inte får kopplas bort från kroppen, då det kan ge felaktiga resultat.

Annars efteråt tog jag det lugnt tillsammans med min älskade Ginzo som fick ensamhetsträna i två hela timmar, vilket gick jättebra! Kvällen blev lugn utöver att det kliade på grund utav testerna.

jag och Ginzo4jag och Ginzo5

Idag har jag däremot haft en super mysig dag med min fina vän Nancy. Morgonen startade inte så bra då Ginzo fick för sig att min inkallning var en lek och vägrade komma till mig – vilket resulterade i en arg Lina som kom försent till labben på universitetet, så skippade labben. Istället åkte vi hem till mig, åt en himla god frukost, pluggade till tentan vi har på måndag, fikat ifrån ett super trevligt fik i närheten utav där jag bor och spenderat tid med min fina voffsing. Nancy plåtade dessutom väldigt fina bilder på oss två vilket jag är oerhört nöjd över!

Hon åkte hem runt fyra och efteråt har jag fortsatt plugga och umgåtts med min fina familj framför brooklyn nine-nine.

frukost60231510_600190077139673_7666453276887351296_n

Låt oss bara ta en liten tyst minut för den här sjukt goda sockerfria bakelsen jag åt idag. Den var så himla galet god att jag hade gärna velat att den vore större! Jag måste dessutom säga att cheesecaken ni ser i bakgrunden inte heller satt helt fel, hehe. ❤️

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

10 reaktioner till “Epikutantest & mys med en vän

 1. Men åh rena rama drömmen att ha så där mycket gott framför sig! Snacka om ögongodis! Herregud vad stor lillen har blivit redan, dom växer verkligen så snabbt 🙂 ❤

  Gilla

 2. Åh vad skönt att de äntligen tar tag i det. Har ju förstått att du haft problemen länge. Även om jag såklart inte vill du ska reagera på nåt hoppas jag du hör det för att kunna få rätt hjälp och vård du behöver.

  Gilla

 3. Men vad glad jag blir av att höra att du äntligen får göra testet vännen!! Hoppas du får något resultat som du hoppas på! Och den där bakelsen – hade då inte sagt nej till den direkt =) KRAM fina ❤

  Gilla

 4. Men å så bra att du fått göra ett sånt test nu! Hoppas det leder er framåt! Sv: ja de var så fina, ja är supernöjd 🙂 har t.o.m köpt en till sån låda för att gömma hårtänger osv.
  Skönt att det inte är heldagar eller varje dag. Jag har så himla mycket framför mig just nu så de är svårt att säga såhär direkt, får skriva upp allt o sen återkomma ☺️😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s