I samarbete med Coolstuff

Om ca 2 veckor är det äntligen mors dag och jag tror inte bara jag tänker lite extra på min älskade mamma och mer än gärna vill visa min uppskattning. Min mamma förtjänar det bästa och till varje år försöker jag alltid finna saker jag vet att min mamma skulle älska att få utav mig och min bror.

Coolstuff har väldigt fina och roliga saker som jag är säker på skulle passa alla mammor. Dem har både massageprodukter, doftljus men också dessa otroligt fina känsloporslin. Jag talar nog inte bara för mig själv när jag säger att dessa vaser är unika och hade jag fått en sådan här utav mina barn hade jag blivit väldigt glad!

coolstuff2

Jag hade min underbara mamma hos mig i helgen och var ute i trädgården och tävlade i flera olika spel. Inget slår en super glad mamma när hon tillsammans med sin familj får skratta, glädjas åt en vinst eller glädjas med varandras vinster. När jag spelade tillsammans med min mamma hade hon det så roligt att vi spelade hela tre gånger. Det är verkligen något som värmer i ett mammahjärta och dotterhjärtat att få spela ett roligt spel ihop!

coolstuff7

Har ni ännu inte funnit en mors dag present till era mödrar? Då tycker jag att ni ska besöka Coolstuff för att hitta den perfekta presenten till er mamma. Våra mammor är värdefulla och är värda så mycket efter allt fint dem gjort för oss. Min mamma bor ca 2,5 timme ifrån mig i dagens läge vilket jag sörjer, men inte skulle jag missa en mors dag där jag kan få visa uppskattning till min mammas ära.

Så in och fynda något jag VET att era mamma kommer att älska! ♥

14 reaktioner till “Inför mors dag

  1. Min mamma är verkligen inget fan av mors dag (eller några andra dagar) men jag tänkte ändå försöka fixa något speciellt till henne! 😀 Älskar coolstuff! 😀 Kramar ❤

    Gilla

  2. Åh så många fina saker!😊 Kul med tips på presenter! Fotbadet ser riktigt behagligt ut. Jag håller med om att inget slår att se glädjen när man har roligt tillsammans❤

    Gilla

  3. Haha åh, älskar att kolla in coolstuff, finns alltid en massa saker där man inte visste att man ville ha 😉 Dock köper jag verkligen aldrig grejer som presenter längre, ger numera alltid bort upplevelser då det är så himla mycket roligare att få – i alla fall enligt mig 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s