Idag fick vi oss alla en sovmorgon innan alla klev upp efter klockan 08:00 och åt en gemensam frukost tillsammans. Tog en längre promenad idag vilket har resulterat i att lillen varit rätt trött idag och inte behövt aktiveras lika mycket som vanligt, vilket kan vara väldigt skönt för oss som ägare ibland.

Spelade kubb idag igen där mitt lag (samma som igår) vann igen och efteråt åkte familjen hemåt. Lite tomt är det samtidigt som vi fått vila upp oss inför kommande skolvecka/arbetsvecka framför brooklyn nine-nine. Himla bra serie!

Ätit min broccoli- och fetaost paj från igår och myst. Skönt med lugn dag då regnet har legat över oss i princip hela dagen. Resterande av kvällen blir likadan innan läggdags är väl planen skönt nog.

Gick över med en bukett till våra hyresgäster för som tack för att vi fått låna deras loft min familj kunnat sova på medan de var här. Vilket uppskattades!

Ha en fortsatt trevlig söndag ♡

13 reaktioner till “Fina buketten

  1. Superfin bukett! Och det låter ju jättemysigt 😀 Sv: nä det var så trevligt så! Ja det är superfint med vita skor 😍 mwn man får välja sina vägar haha som sagt!
    Ja absolut det skulle vara kul 😃 är du inne på uni alla dagar eller vissa? Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s