60078588_2130763593881707_6680287562629644288_n (1)

Hallå hallå! Idag har jag haft en fantastisk dag tillsammans med min älskade familj. Så himla roligt att dem är på besök och ser inte fram emot att dem åker hemåt imorgon. Men morgonen startade tidigt då jag redan klockan 08:15 skrev en omtenta på universitetet. Får reda på resultatet om tre veckor, hoppas verkligen att jag kommer att få godkänt den här gången!

Efteråt åkte jag och min mamma till Mberg för att shoppa och umgås tillsammans. Åt en räksmörgås till lunch, fick med mig hem två nya klädesplagg från H&M och mycket nytt till Ginzo. Testade flera klädesplagg, men trotts det kom min kära mamma hem tomhänt. Men hon hade haft det trevligt vilket är såklart huvudsaken!

Väl hemma med resterande familjemedlemmarna så har vi spelat kubb, boule, druckit kaffe ute i trädgården då solen var framme och värmde oss och sedan satt de och höll mig sällskap och hjälpte till vid matlagning då jag bjöd på broccoli- och fetaost paj med mycket småplock så som kapris, kronärtskocka, oliver och sallad. Mums! Tog en revenge på kubb igen då sambon och min bror vann oärligt och sedan vann ärligt en andra gång. Tog också en härlig kvällspromenad tillsammans innan vi avslutade kvällen med att se BiT.

Nu spelar sambon och min bror lite tevespel innan det blir sängdags för vår del med.

60489396_2368615400086637_7254676388349739008_n

Ja, som nog många har väntat på att få höra händelsen jag nämnde att jag skulle berätta om i dagens inlägg. Ja, vad var det som hände? Ni som följer mig på instagram har säkert redan hört/sätt den här historien tidigare, men jag själv blir förundrad över vad som pågår i huvudet ibland.

I torsdags hade jag varit inne på Ica och såg en snickers jag blev så sugen på att få äta medan jag väntade på att sambon skulle komma hem ifrån sitt kvällspass. Jag kommer ihåg att jag stoppade snickersen i min väska eftersom att den inte fick plats i påsen – that´s a lie, men den låg inte i påsen iallafall. När jag kommer hem och varit hemma en stund ville jag avnjuta min goda snickers men jag kunde inte hitta den. Letade bokstavligen överallt – i trädgården, i bilen, i skorna och överallt jag kunde tänka mig, men förgäves.

När sambon sedan kommer hem runt 23:00 och får nys om en försvunnen snickers blev han också sugen på den och ville leta reda på den. Men inte ens han lyckades finna den då även han vände rent ut sagt på hela väskan precis som jag tidigare hade gjort. MEN så får jag för mig på fredag eftermiddag att fixa i ordning min väska inför tentamen dagen efter och ska lägga glasögonen i glasögonfodralet. När jag öppnar fodralet så ser jag min SNICKERS där i. Hm.. Ja, jag har inte den blekaste aning hur jag tänkte att det var det bästa stället att lägga godiset på för att frakta den hem, men i magen kom den och både jag och sambon vart oerhört nöjda!

59966553_324626701564074_3690749480027553792_n

Efter den här konstiga historien som skedde i vår lilla stuga så säger jag godnatt och hoppas ni fått en toppen lördag idag! ♥

12 reaktioner till “Märklig händelse och en toppen dag

  1. Betyder det att du (av misstag) stulit en snickers eller att du köpt den och sedan flyttat den från påsen till hemligt ställe i väskan? ;O

    Gilla

    1. Jag betalade snickersen, men tog den i handen eftersom att jag nog tänkt äta den men gick inte så bra då jag skulle köra bil. När jag parkerat utanför måste jag ha lagt den i glasögonfodralet utan att tänka (trodde jag bara lade den i väskan) och lät sambon öppna dörren för mig då han skulle till jobbet. Så stal den ej 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s