59900013_2053792848259256_5879186470123601920_n

För några dagar sedan fick jag äntligen slut betyget för vetenskapliga grundkursen. Om jag får säga det själv hade jag tänkt att den här kursen skulle vara väldigt svår för mig och jag trodde jag behövde kämpa järnet – men det visades sig att det gick väldigt bra för min del!

Vi började med att skriva tentan. När jag skrev den första gången kändes det inte bra och det visades sig att jag hade fått 3,5 poäng ifrån ett Godkänt betyg. Det var bara att hoppa upp i sadeln igen och skriva om den och då fick jag ett Godkänt betyg, tack och lov, på andra försöket!

Efter att vi hade skrivit tentan på ordinarie tillfället så sattes vi in i grupper (två och två) för att arbeta med en uppgift om brukar och professionella organisationer. Dessvärre hamnade jag tillsammans med en tjej som nästan aldrig är i skolan och som inte var lika taggad på att göra uppgiften som jag. Jag fick göra det mesta själv, men det resulterade i att hon ändå fick ett Godkänt betyg lika som mig på första försöket. Skönt att kunna lägga det bakom mig!

I början på mars hade vi sista uppgiften som gick ut på att vi skulle sammanfatta en vetenskaplig artikel på engelska och skriva uppgiften på svenska. Direkt översättning ledde till ett U och om man inte hade förstått uppgiften eller gjorde som man skulle fick man också ett U. Det var mycket snack kring den här uppgiften, många kurskamrater till mig vart väldigt osäkra på många av dessa punkter och fick till och med ett U på första försöket. Men jag var en av dem få som faktiskt gjorde exakt som det stod i arbetsuppgiften och fick ett Godkänt betyg. Det kändes himla skönt att mitt kämpade detta år har gett resultat och att jag i princip kunnat lata mig den här kursen.

52835332_336227940364986_1521796561825169408_n

Nu har jag endast en kurs kvar tills jag går på sommarlov och än så länge har jag bara hunnit att skriva en tenta och pluggar nu inför nästa. Vi håller dessutom på med det vi kommer att göra i framtiden som Audionomer och det är en super rolig kurs tycker jag! Men mer om den sedan i ett liknande inlägg där jag skriver att jag klarade av psykoakustiken!

2 reaktioner till “Nytt resultat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s