God kväll alla fina! Det var riktigt roligt att få publicera mitt samarbete tillsammans med Poster Store som jag väntat med länge nu. Alltid kul med samarbeten som passar mina läsare! ♡

I fredags tog jag det lugnt, sambon sov större delen av dagen eftersom att han skulle arbeta natt – medan jag tog hand om min lilla valp och pluggade. Vid 14 – tiden hade jag tenta i psykoakustik. Hur det gick? Det återstår att se då jag pluggade alldeles för lite samtidigt som jag ändå kämpade med det jag kunde! Efteråt åkte jag hem, tog det lugnt och sov gott utöver att lillen spydde under natten.

Igår avslutades veckan med att se tre avsnitt av GoT och wow säger jag bara.- tragedi! Pluggade till omtentan på lördag och tog hand om lillen då sambon jobbade sista nattpasset för denna gång. Inte mycket mer hände utöver natten till idag…

Då veckan startades med att Ginzo spydde tre gånger och klockan 07:00 då jag gick ut med honom på morgonrundan visades det att han hade mask i magen. Stackaren! Sambon köpte avmaskningsmedel mot spolmask och tagit hand om honom medan jag åkte till skolan. Jag har haft medtodövning nummer två idag med maskering. Den här dagen gick det betydligt mycket bättre! Hjälpte en vän innan jag åkte hemåt till min familj, tittat på en sanningsbaserad film om Ted Bundy och nu ser vi på brooklyn nine-nine.

Såhär ser veckan ut hittills:

Måndag – metodövning.

Tisdag – föreläsning, osäker på om jag ska gå eller ej. Annars ska jag plugga till omtentan på lördag.

Onsdag – föreläsning.

Torsdag – metodövning.

Fredag – ledig & min familj från Sthlm kommer över och hälsar på.

Lördag – omtenta, sedan ska jag umgås med min fina familj.

Söndag – min familj åker hem och kvar blir min lilla familj och får se hur helgen i övrigt ser ut.

Hoppas ni fått.en bra måndag idag! ♡

7 reaktioner till “Veckan & opublicerade dagar

  1. men ja skulle precis fråa hur det va med han usch va de msk ja de kan bli ritkigt dåliga utav det . såg tom maskanra i bajset os pyan när min katt hade usch äckligt hoppas han blir pigg nu då kramar fin tisag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s