I samarbete med Poster Store

mamma och pappas poster

mamma och pappas poster1

Har ni varit inne på posterstore.se där de har otroligt vackra posters till ditt hem.

Jag har fått äran att göra ett samarbete tillsammans med Poster Store och wow vilka fina posters dem har i alla sorters kategorier, vilket gör att det passar alla! Poster Store gör posters och ramar för att kunna skapa ett hem som vi älskar och deras produkter hänger i olika hem över hela världen. Vilket jag verkligen kan förstå! Något som Poster Store värnar mycket om är miljön och är posters är därmed tryckta på papper med FSC -miljömärket för ansvarsfullt skogsbruk. Deras tryckeri och all deras produktion har dessutom Nordic Swan Ecolabel som är ett märke som är strängaste miljömärkena i Europa.

mammas poster

pappas poster

Poster Store grundades av bröderna Oskar och Tobias Renlund våren 2014. Bröderna kom på tanken att konst skulle vara för alla och att vackra saker inte behöver vara dyra. Och därmed grundades poster store, vilket vi många är väldigt glada över förstås!

Poster Store erbjuder posters och ramar av hög kvalitet i olika stilar. Mönstren är gjorda både av vår egen hyllade designer och i samarbete med kända konstnärer från hela världen. Genom Oskars sanna passion för design tillsammans med Tobias glädje i att bygga ett företag så har bröderna har det lett till en framgångsrik expansion till 10 olika länder i Europa.

”Drivkraften bakom Poster Store var en önskan att skapa en plats där du skulle vilja gå in för att bli inspirerad. Ditt hem borde vara en oas som ger dig inspiration och energi – vi vill vara med om att hjälpa människor att skapa just det.”
Av Oskar Renlund

marcus poster1

Poster Stores produkter skapas lokalt i Stockholm med papper från svenska pappersbruket Lessebo bruk som har utvecklat det mest klimatvänliga pappret i världen. Posterna är tryckta på högkvalitativt papper och deras posters har också arkivegenskaper vilket innebär att posterna inte blir gula över tiden.

Dem har dessutom ramar som kommer i flera olika variationer och de erbjuder förstärkta aluminiumramar i glänsande guld, koppar, silver och matt svart. De har dessutom träramar som är av äkta ek och valnöt samt tallskog i svart eller vit färg för ett klassiskt utseende. Alla deras ramar har akrylglas och glaset har samma vackra reflekterande egenskaper som vanligt glas, samtidigt som det är lättare, kristallklart och okrossbart.

jennys poster

Vad tycker jag om Poster Store?

Jag är riktigt förtjust i företaget eftersom att dem har fina posters och ramar men dessutom tänker dem på oss kunder och miljön. När jag fick möjligheten att göra ett samarbete tillsammans med det här underbara företaget valde jag att dela med mig av deras posters till min familj. Mina föräldrar valde fina maskrosor som symboliserar frihet, min bror fick en underbar hjort och min brorsdotter fick en vit häst som alla blev överlyckliga över.

Jag kommer med all säkerhet att handla från det här företaget igen då jag har tagit mig ytterligare en titt och så fort vi flyttar till något större kommer fler posters få pryda på vår vägg.

montaine

uggla och montaine

sned bild uggla och montaine

En till sak jag gillar med Poster Store är att dem har fina natur postersfina natur posters till ett väldigt bra pris. Den här ugglan har jag suktat efter i hur många år som helst och nu pryder den vackert i mitt hem – ni kan bara tänka vilken ren lycka för mig som älskar ugglor!

Min sambo älskar att bestiga berg och när vi såg den här postern vart vi totalt sålda då den passade så bra in bredvid ugglan men också för att det symboliserar honom. Något vi båda kan vara nöjda över!

Den blå blomman kommer också passa in alldeles fint i vårt hem då blått är både min och Niclas favoritfärg och let’s face it – så jäkla snygg!!

uggla

Cheese I know, men jag var tvungen att införskaffa den här vackra ”love” tavlan över mitt och sambons självporträtt. Det är så himla snyggt och jag är så galet nöjd över den med.

Vår drömfångare som sambon har gjort till mig behöver vi ta bort för tillfället då vår älskade valp är väldigt intresserad utav att äta upp den. Då såg jag den här och precis som den drömfångar fantast jag också är blev jag såklart förälskad i den med och behövde ha den i mitt hem!

dreamchatcher59295482_483240782214757_3144019109822332928_n

15 reaktioner till “Poster Store

 1. Gud va fina 😀 Älskar bilderna ❤ sv; Ja man önskar att den dumma perioden bara försvinner du vet 😦 Men nu har det varit rätt lugna nätter och inga marddrömmar. Tack gode gud 😀

  Gilla

 2. Åh alltså posters kan verkligen göra så himla mycket i ett hem, älskar det! Verkligen ett fantastiskt samarbete du har må jag säga 🙂 ❤

  Gilla

 3. Har det slagit dig att det är fullt möjligt att tolka in kroppsdelar, m.m. i de presenterade bilderna?

  1-2.
  nedre kroppsöppning
  3.
  ateism, alternativt ockultism
  4.
  rasist
  5-7.
  Rolig snögubbe, ibland speglad i det kalla vattnet. Vid hans sida, en fågel, som ger sken av att vara särskilt intelligent, något utöver det vanliga.
  8.
  Samma fågel igen, närbild
  9.
  blåvit blomma (finländsk?), med illasinnad uppsyn, inte olikt den hos en clown/”joker” (med ”rätt” att skrämma barn (och även vissa vuxna?))

  Alternativt en snäll farbror med mustasch? Han, som ”bara” vill dig väl? Alltid.
  10.
  en helt vanlig drömfångare men är den kapabel nog att fånga mardömmar, sanndrömmar, sengångare, skönsångare, gengångare, sömngångare eller drömtydare då? Om inte, så vad betyder det för produktens tänkta kvalitet?
  11.
  ett vackert presenterat par…
  men var det på riktigt?
  deras relation
  eller gjorde de sig bäst på bild?
  Varför inte i färg?
  Med tillvarons olika nyanser,
  från svart till vitt.
  Visade de sig vara alltför blyga?

  Medelst ett enda litet, billigt, bildligt men konkret, lager färg
  alltför osnyg(g)a, skyg(g)a och otryg(g)a
  hade det paret väl kunna presenteras betydligt bättre
  än i nuläget
  när ingen levande ens vet om det parer fanns på riktigt?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s