Hallå hallå. Idag har jag skönt nog varit ledig ifrån skolan men jag har däremot inte varit helt ledig ifrån skoluppgifter. Jag har kämpat hela dagen med att få in information inför tentan imorgon – but let’s face it – börja samma vecka som tentan är = not good.

Sambon började sitt nya arbete idag medan lillen och jag var hemma. Fått assistans vid plugget som ni kan se och han har varit väldigt lugn idag. Men det är nog tack vare våra långpromenader och lite aktivitet inomhus och mycket gos.

Större delen av kvällen har blivit att sitta i varsitt hörn och se brooklyn nine-nine. Så bra serie!

Måste bara säga TACK för detta regn himlen givit oss igår och idag. Jag älskar värmen och solen, men den njuter jag inte alltid av då jag inte kan grilla för att det är torka i landet och stora skogsbränder som nästan inte går att släcka. Jag hoppas att med jämna mellanrum – alternativt under nätterna – att det kan regna och så gör det inget om solen strålar under dagarna.

Hoppas på bra sommarvärme om inte mer som förra året men också hoppas jag att det blir en bättre sommaren än fjol årets.

Hoppas ni fått en fin torsdag idag! ♡

13 reaktioner till “2:a maj – torsdag

  1. Heja dig som pluggar på så mycket, men slit inte ut dig allt för mycket!! Alltså det har ändå varit skönt att vi fått regn, det behövdes verkligen! KRAM

    Gilla

  2. Kämpa på med pluggandet – heja, heja! 🙂

    Svar: Tack för dina varma ord. Lördagen blev verkligen lyckad och jag ser fram emot att använda min nya klänning. Jag är stolt blodgivare – på mina egna villkor – och ger gärna blod eftersom att jag har möjlighet.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s