God morgon alla fina! Ska strax äta en god äggsmörgås och dricka gott kaffe till frukost och dagen ser rätt lugn ut än så länge.

Igår var det valborgsmässoafton och den firade jag ihop med min fina sambo och valp. Sista utmaningen hos Sara Madeleine var att berätta vad vi gjorde på valborg och då kör jag två flugor i en smäll!

Dagen startades med att sambon och jag åkte iväg för att handla in allt till kvällen. Vi passade på att köpa trädgårdsredskaper och sambon fixade i trädgården, Ginzo lekte med vattnet och jag njöt av solen stundtals och pluggade.

Till kvällen såg vi på Trippel Frontier på netflix, åt förrätten som bestod av avokado, lök och gräddfil röra på rostad smörgås. Emellanåt pausade vi för att gå ut med hunden, annars njöt vi för fullt. Innan den andra filmen och varmrätten gick vi ut på en långpromenad och satte igång en ny film – unfinished buisness. Åt lyxig potatissallad från disk med kyckling. Riktigt gott! Efter filmen avslutade vi med två magnum glassar (almond) innan vi beslutade att det fick räcka för dagen och somnade mellan 00-01 på natten. Jag visar bilder på rätterna men ursäkta kvaliten!

Nu har vi gått in i maj, månaden innan sommaren och endast en månad kvar för mig (obligatorisk) i skolan. Längtar lite till sommaren, även fast att den är rätt oplanerad än så länge.

Nu i maj blir det att tenta av sista ordinaltentorna, omtentor, umgås med vänner innan de åker hem till sina städer igen, fixa i trädgården, aktivera Ginzo, träffa familjen, N’s syster kanske kommer, försöka fira morsdag och så annat som kan ske efter det.

Hoppas ni haft en fin valborg & att ni får en bra start på maj månad! ♡

3 reaktioner till “Valborgsmässoafton 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s