Då var det dags. Nu när våren står i blom kommer såklart ett av det värsta insekterna till liv. Jag fullkomligt avskyr getingar och bokstavligen springer skrikandes, ibland gråtandes, iväg från dem. Kan gå så långt att jag kan sätta mig i ren panik och inte veta lösningen. Obehagligt! Sen igår har vi haft 6 stycken inomhus och så tacksam över min fina sambo som sveper in som en riddare och räddar dagen!

Har ni någon fobi?

Idag, första maj, har varit en lugn dag. Bara varit på gården och tagit det lugnt med sambon och Ginzo. Jag har hunnit plugga rätt så mycket idag till tentan på fredag och vi har också fått varmvattenberedaren fixat, tack och lov!!

Igår köpte vi en gräsklippare ifrån Ica Maxi och sambon har idag klippt större delen av vår gräsmatta. Så på två dagar har det varit trädgårds skötsel, vilket han tycker om och båda är så nöjda efteråt.

Hoppas er start på månaden varit toppen! ♡

7 reaktioner till “Första maj

  1. Nej getingar tycker jag inte om. Förra året började en getingdrottning bygga bo på vår balkong. Som tur var upptäckte vi det tidigt medan det var mycket litet så det var inte svårt att få bort det.

    Gilla

  2. Fobi kan jag kanske inte säga men jag är inte vän med getingar heller. Mygg ogillas också men det beror på att jag är allergisk mot dem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s