God kväll fina ni! Har ni haft en trevlig måndag med strålande solsken? Det har vi haft här i Örebro vilket har varit helt galet underbart. Suttit ute den större delen av dagen känns det som tillsammans med min älskade Ginzo medan vi försöker få bukt på problemet med varmvattenberedaren.

58968028_805957506455677_8370226716794159104_n

lördags var både jag och sambon lediga och tog det lugnt för det mesta. Var på en visning under eftermiddagen och jag köpte dessutom en bok som ska vara bra för min skolgång samt efter examen ifrån en privat person. Annars hände inget speciellt mer än att vi åt tacos till middag, en man var här och tittade på vår varmvattenberedare som trist nog gått sönder. Tyvärr gick det inte att fixas utan vi behövde vänta till idag.

söndags startade vi morgonen super tidigt för att hinna med en visning klockan 10:00. Efteråt gick vi på två stycken visningar till (även sightseeing) innan vi drog hem med donken till lunch. Gick på lång promenad tillsammans, umgicks, sambon sov då han skulle arbeta natt och sedan när han gick träffade jag och G på grannarna med hund. Super trevliga grannar som är oerhört intresserade utav vår lilla skrutt! 58461163_275684963376607_1033921279528271872_n

Natten till idag gick strålande och Ginzo sov hela natten. Sambon tog över sedan då han kom hem så jag kunde åka på en föreläsning inför tentan på fredag. Efteråt har vi som sagt umgåtts ute i solen, hemma, tittat på fler hus för eventuellt visningar och försökt få hjälp med vår varmvattenberedare. Så fort vi sätter i varmvattenberedaren går strömmen för huset och det är läckage. Det visades vara ett hål som gör att vi troligtvis inte kan laga heller, vilket är super trist. Så tills vidare får vi låna gäst toaletten om vi behöver duscha vilket är schysst!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt tillsammans med min lilla familj och se antingen på teve eller umgås på annat sätt.

58745698_2316779731941341_1896730271709921280_n

Jag är återigen med i utmaningen hos Sara Madeleine och nu har det varit några dagar jag har missat. Så här nedan kommer dagens utmaning och de utmaningar jag har missat.

Utmaning nummer 26 lyder såhär: när plockar du fram vårkläder? Oftast brukar jag ha samma kläder året runt i min garderob då jag hade en himla stor i min lägenhet. I stugan har jag ingen garderob utan byrålåda och just nu ligger mina vår/sommarkläder i en flyttkartong som jag ännu inte hunnit byta ut.

Utmaning nummer 27 ville Sara Madeleine att vi skulle svara på frågan ”senaste gången jag fikade var?” Senaste gången var förra tisdagen då min fina vän Jennifer kom över på middag. Då fikade vi med mammas goda äppelkaka med vaniljsås. Så gott!

Utmaning nummer 28 handlar om vad jag tycker är vardagslyx. Det är en rätt svår fråga måste jag få erkänna då jag tycker att vardagslyx för mig är att umgås med dem jag gillar, kunna ta ledigt ifrån sysslor och plugget och bara ta det lugnt. Få unna mig något gott!

Och dagens utmaning ska vi skriva om ”det talas om aprilvädret och om vi har lagt märke till något sådant”, vilket jag måste få säga att det har jag inte gjort. Det har varit väldigt soligt och varmt, precis som om vi hoppade över våren i år igen.

58684784_330280874274666_8484491899342684160_n

Hoppas ni har fått en fin start på veckan! ♥

 

13 reaktioner till “Spring days

 1. Godkväll! Så härligt att se att du också har riktigt fint väder!😊 Kan tänka mig hur skönt det är att sitta ute med söta Ginzo😊

  Hoppas att det löser sig med varmvattenberedaren snart, för det är inte roligt när det strular med vattnet.

  Jag har också samma kläder året runt i garderoberna, och det är nog både för att jag har plats och för att jag är lat i det här fallet!😆

  Gilla

 2. Vad trist att varmvattenberedaren gått sönder, det är när något går sönder som man inser hur beroende man är av den!
  Tack att du säger att det fortfarande är problem att komma in. Minns inte vilken länk jag lämnade förra gången. Får ta och testa några olika hos dig! Kram

  Gilla

 3. Men alltså, han är ju bara för söt den lille fyrbente – jag blir mer o mer sugen på en egen liten 🥰.
  Varmvattenberedaren lät ju mindre kul.

  Vad spännande med ett antal visningar, är det er nästa plan att skaffa något?

  Här är allt som vanligt med jobb, dock semester idag, och mycket solsken.
  Hoppas du har en toppenfin valborg 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s