Hallå godingar, hur har ni det? Hos mig är det bra och det är full rulle under vardagen. Men jag tänkte visa er mina nya snygga Reebook sneekers. Jag är så galet nöjd över dessa, även fast jag är väldigt duktig på att förvandla vitt till andra färger.

Jag köpte dessa godingar för 299 kr på sport ringen. Det roliga var att när jag och min mamma mätte min fötter och mätte till 20,5 cm istället för 21,5 cm och fick gå ned en storlek haha. Men små fötter är söta, inte sant?

Ha en fortsatt trevlig söndag! ♡

16 reaktioner till “Vita sneekers

  1. Så fräscht med nya fina vita skor 😀 perfekt tid till det nu!
    Sv: ja precis det är sjukt att folk ändå grillar. Men många verkar ställa in valborgseldarna så det är ju bra!! 🙂 hoppas allt är bra! 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s