Min solande valp! Idag blir Ginzo hela 13 veckor! Ja det är helt galet och så stor han blivit minst sagt. Idag fick han sitt 12 veckors vaccin med sambon och den verkar han ta bra. De kan bli lite låga, men inte vår energi knutte inte, haha. Medan de tog vaccin var jag i skolan och utförde en tonaudiometri med maskering, vilket var nytt och besvärligt att utföra haha.

Bex följde med hem idag efter metodövningen och väl hos oss har vi ätit korv med bröd till lunch, pluggat, handlat, tagit långpromenader, proppen gick flera gånger så vi inte har något varm vatten, åt tacos till middag, spelade skip bo & åt jordgubbar med vaniljglass! Mums alltså. Efteråt mös jag och sambon till bäst i test och nu dags att sova efter en fantastisk fredag.

2 reaktioner till “Amazing friday with amazing individs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s