Hallå hallå!

Idag så har det varit en mysig påskdag tillsammans med familjen. Ginzo sov nästan hela natten, åt gemensam frukost med familjen innan vi spelade discgolf. Efteråt åt vi Smörebröd och rester ifrån påsk maten tillsammans med min morbror. Hunnit gå två långpromenader (en gång med mamma och en annan med min pappa & Jenny), druckit kaffe och pratat ut om släktsituationen och tittat på BiT. Till kvällen såg vi ännu ett avsnitt innan alla tackade för sig och ligger nu i sängen.

Idag har jag gjort 21 utmaningar hos Sara Madeleine och dagens utmaning lyder såhär: senaste gången jag skrattade var när..

.. Jag idag satt och tittade på Bäst i test. Sjukt roligt program där personer gör test och tävlar sedan om vem som var bäst helt enkelt. Galet bra och tipsar mer om gärna det programmet ifall man vill skratta så ni kiknar!

Hoppas ni fått en fin söndag idag! ♡

2 reaktioner till “Påskdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s