Glad påsk! Fantastisk dag med nära och kära har det varit idag och det har varit soligt och varmt ute. Morgonen startades med att Ginzo sov hela natten och vi klev upp vid sju, vilket var galet skönt! Fixade oss, ordnade inför dagen innan min morbror kom och vi åt en god påsklunch ihop. Pappas familj kom över lite senare för att hälsa på vår fina G och efteråt tog jag och familjen det lugnt framför BiT, spelade skip-bo, åt ost- och kex samt spelade mitt påskquiz min kära moder vann på!

Till efterrätt som jag stod för gjorde jag något väldigt nytt och roligt. Efter all påskmat orkar man inte något stort påskägg och ramlade då över en bild som facinerade mig – kinderägg med pannacotta och lemon curd. Super smarrig och något lätt och gott att få i sig.

Ginzo fick dessutom sitt allra första påskägg idag. Det var riktigt roligt att få lägga fyra godisar i ett påskägg, ge honom den och se han få upp påskägget på egen hand. Smarrigt tyckte han allt att det var! Min älskade valp.. ♡

Dagens utmaning den här påskafton har Sara Madeleine önskat att vi ska skriva om ”på mitt påskbord äter jag..”

.. Jansons frestelse, ägg, sill, potatis, köttbullar, prinskorv, mammas goda äggrulle med spenat och räkor i och lax. Det är väl det jag äter i det stora hela!

Glad påsk och hoppas er påskafton varit fin! 🐣🐥

En reaktion till “Påskafton 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s