Godkväll alla fina!

Vilken härlig dag. Mys med familjen innan de behövde åka till respektive jobb/skola och kvar blev sambon och jag. Åkte på morgonen iväg för att vaccinera lillen, men visades att vi fått fel information och vi vågade inte chansa och valde att vänta med 12 veckors vaccinet.

Blev istället att åka hem, Ginzo sov medan jag hann se nästan hela fifthy shades of freed medan sambon tvättade Skodan. Annars mös vi ihop i solens värmande sken (alltså wow vilken värme!) tills att mamma hämtade upp mig och vidare for vi till centrum för shopping. Fick med en vinst till påskquizet och ett par nya skor och en fin påskig blomma till mamma och pappa.

När alla kom hem har vi myst ihop, grillat och skrattat gott. Sambon och jag passade på att ta en långpromenad med lillen som nu sover gott i sin bädd. Dags att sova för husse & matte med.

Utmaningen idag hos Sara Madeleine lyder: senaste gången jag gjorde någon glad. Hm.. Måste nog säga att jag har gjort flera glada idag. Sambon, min familj och Bex har skrattat gott åt mina skämt, mina kommentarer eller knasighet. Vår älskade valp har dessutom blivit glad flertalet gånger han ser mig, får godis och så vidare. Glad & nöjd hund ändå! ♡

14 reaktioner till “17 april – lill lördag

 1. Men vilken underbar dag ni haft! Vädret har verkligen varit fint idag. Så varmt i jämförelse igår när det var isande vindar. Fifty shades freed tycker jag är en bra film. Eller jag gillar alla tre. 🙂

  Gilla

 2. Sååå härliga bilder 😊. Ja heeeelt underbart väder här, utlovas 19 grader ☀️ Välkommen påsken! Hoppas att det fortsätter nu när man ska vara långledig.

  ”Störst av allt”-boken är minst lika bra som TV-serien, så dessa rekommenderas 😊.

  Hoppas allt är bra annars 🐣.

  Gilla

 3. Åh vilken mysig dag med nära och kära!😄 Ja nu är vädret minst sagt njutbart.
  Vilken söt påskblomma. Jag ligger fortfarande efter med pyntandet😆

  Så otroligt söt Ginzo är😍 När man har hund är man garanterad att varje dag göra någon riktigt glad😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s