Ledig ifrån skolan helt idag och natten till idag gick jätte bra! Riktigt solig dag så vi har låtit Ginzo vara ute så mycket som möjligt och tagit det lugnt. Vid 16:00 drog vi oss iväg till Stockholm och väl framme har min familj fått en massa valpgos. De är redan förälskad i vår älskade lilla G vilket värmer hjärtat lite extra! ♡

Utmaningen för idag hos Sara Madeleine är senaste gången någon gjorde mig glad var..

..Idag. Då jag fått komma hem till min älskade familj jag inte träffar så ofta. Senaste gången var precis i början på mars – på tok för lång tid sedan!

17 reaktioner till “”Påsklov”

 1. Men alltså herregud vilken liten goding, man blir inte alls sugen på att köpa en liten valp nu inte haha. Hoppas verkligen ni får en riktigt bra påsk fina :)<3

  Gilla

 2. Så himla söt!!
  Och ja, du har helt rätt! Det är Stockholm jag är ifrån och besöker när jag åker till Sverige. Imorgon åker jag dock till mitt sommarställe som ligger nära Gränna 😀

  Gilla

 3. Mysigt att vara i Stockholm hos familjen nu 😀 SV: ja det är ju alltid sorgligt men bäst för honom att slippa ha ont såklart 🙂 ja idag har det ju varit helt underbart väder, blir så glaaad 😀 Tack detsamma 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s