Idag blev det att starta morgonen med att byta från vinterdäck till sommardäck. Himla skönt! Sedan svängde jag förbi USÖ för att göra min sista UVB-behandling. Har utsatt min högra hand för UVB strålar nu 25 gånger och är äntligen klar. Jag har förstås blivit mycket bättre, men har tyvärr mina problem kvar. Inga eksem och nagelbanden börjar ta sig tillbaka!

Idag hade jag först föreläsning inom psykoakustik och efteråt hade vi 2 timmar tills metodövningen och då passade jag, Nancy & Lollo på att köpa glass! På metodövningen gick det återigen jättebra – den här gången låtsades alla ha en hörselnedsättning med hjälp av ett hörselproppar under mätningen. Riktigt roligt!

Väl hemma har det varit full gång. Ginzo har varit på riktigt trots humör och gjort massa hyss och många förbuds ord har vi kastat ut den större delen av dagen. Nu ligger lillen och sover och vi passar på att mysa framför Stockholms polisen.

Dagens utmaning hos Sara Madeleine är: brukar du mangla dina lakan? Varför eller varför inte?

Jag har aldrig manglat i hela mitt liv, själv. På grund av lathet för det mesta men också för att jag inte anser att det behövs. Nu då jag har tvättmaskin hemma och inte besöker en tvättstuga finns inte ens den möjligheten.

Hoppas er vecka startade på bästa sätt! ♡

6 reaktioner till “Vinter till sommar

  1. Yayy, det känns alltid skönt när man byter däcken eftersom man känner att sommaren är på gång 😀 Skönt att det blivit bättre för dig, men hoppas det kan försvinna helt ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s