57364754_836138533406385_6339026263201546240_n57057865_434345410473112_4442258432002621440_n

Idag har jag påskpyntat lite grann. Har ni hunnit med det?

Niclas har varit på ärende idag igen vilket innebar att jag och lilla G var ensamma framtill 16:00 idag med. Precis som igår har det gått bra, nästan bättre idag. Det har dessutom varit fint väder så att till och med matte fick njuta idag. Har hunnit titta ikapp på Riverdale, sett ett avsnitt utav Shadowhunters och tittat ut andra delen av Sabrina. Bra dag! När sambon kom hem har vi myst alla tre, ätit middag och varit ute på gemensam promenad. Även tagit mig en varm och skön dusch, vilket var välbehövligt!

57099070_1745645745538557_4412373023059869696_n (1)

Idag har Sara Madeleine skrivit att vi ska prata om våra ärr på kroppen. Jag har faktiskt ett ärr, men den är så svår att fotografera men syns tydligt i verkligheten. Det ärr jag har är precis vid vänstra ögat och har fått historien berättad för mig då jag var så liten att jag inte minns händelsen.

När jag var 2 år gammal var jag inne hos min morfar (tror alla mina hyss hos mormor och morfar skedde där inne) och snurrade runt. Min morfars säng var i ögonnivå och efter att ha snurrat ett x antal gånger måste jag ha snurrat/snubblat in i kanten på sängen. Kan tänka mig att det gjorde himla ont, men skönt att jag inte minns det haha. Dock har jag ett ärr som sagt som vittnar om att händelsen iallafall är sann.

Har ni något ärr?

14 reaktioner till “Börjat påsk pynta

 1. Ja, det har jag! Del det jag skrev om men även andra. En gång när jag diskade en glasform så sprack den på mitten och glaset gled djupt in i min tumme. Det blev direkt till akuten och jag blev sydd. Ärrets syns inte så mycket dock för det sitter precis över leden. Däremot tog det väldigt lång tid att läka.

  Påskpyntet har jag inte hunnit fundera över men något litet ska få komma fram 😀

  Gilla

 2. Enda påskpyntet som blir här är nog dotterns påskblomma ifrån förskolan då vi ska till fjällen 🙂
  Men så härligt med påskpynt 🙂

  Gilla

 3. Så fint du har pyntat!😃 Jag har inte pyntat än, men det börjar väl bli dags att göra det😆
  Fy det måste ha gjort ont att få det ärret, så vilken tur att du inte minns något.
  Jag har ett antal ärr efter operationer, men hade nästan glömt bort dom tills ämnet nu kom på tal. Jag är så van vid dom😄

  Gilla

 4. Oj, nej, jag har inte påskpyntat något än, men det kanske är dags att göra det, för det är ju påsk om en vecka. Shit vad tiden går!!! :O

  Jag har ett litet ärr i pannan efter att jag gick och speglade mig i ett kastrullock när jag var liten och ramlade ner för trappan. Så kan det gå 😛 haha

  SV: Ja julen var väldigt fin och mysig, precis som den alltid brukar vara!

  Jag älskar mammas sida av släkten, pappas sida av släkten betyder också mycket, så klart, men kanske inte riktigt på samma djupa sätt och nivå som med mammas sida, eftersom att jag inte har lika bra kontakt med dem längre.

  Kan du länka till det inlägget, ”sensative but the truth”?
  Tråkigt att det utvecklades på det sättet så att det påverkade er alla i hela julfirandet… :/

  Haha, har ni fått undan alla flyttkartonger nu då (typ tre månader senare)? 😉

  Hur har det gått nu då med alla tentor och seminarier? Det var så länge sedan vi hördes av nu, så det har säkert hänt massor sedan dess 😛

  Hoppas du har det fortsatt bra, Lina! 🙂

  Gilla

 5. Jag har ett svagt ärr på magen sedan jag tog bort livmodern 2006, annars har jag inget. Fint påskpynt du har. Jag har satt upp lite påskgardiner i 2 rum samt satt lite påskris och tuppar och kycklingar lite var stans i lägenheten, får ta bilder på de senare. Trevlig helg.

  Gilla

 6. Brukar faktiskt inte påskpynta tråkig som jag är haha! Jag har ganska många ärr faktiskt då alla småsår ger mig synliga ärr ganska länge faktiskt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s