56508738_576429496187091_5688839476684521472_n

Tiderna går galet fort. År 2017 besökte jag och sambon Örebro (även fast jag är uppvuxen här) under vår semester. Året därpå flyttar vi hit, jag studerar och vi har i dagens läge en hundvalp. Kärleken består och det kommer den alltid att göra för min mest älskade sambo och längtar tills vi får utöka vår familj mer. Jag tänkte att jag fortsätter att köra på dessa frågor om par som jag gjort sen januari om jag inte missminner mig. Roligt om ni kunde besvara frågorna i en kommentar!

31. Har ni en positiv påverkan på varandras liv? – det kan man lugnt säga. Om jag talar för mig själv så hade jag inte kommit såhär långt i mitt unga liv om det inte vore för min älskade sambo!
32. Har du börjat göra något på grund av din partners inflytande? – ja, studerat, flyttat hemifrån och en massa andra saker.
33. Hur ofta skrattar ni tillsammans? – oftast varje dag. Beroende på hur mycket vi får umgås av de alla 24 timmarna på dygnet så vill säga. Vi brukar ha väldigt roligt tillsammans och oftast är det mig vi skrattar åt haha.
34. När var sista gången du drömde om din partner? – hm.. Svårt. Jag brukar sällan drömma drömmar jag kommer ihåg. Så den var väldigt svår att svara på!
35. Tycker du om att tillbringa tid med din partners vänner och familj? – absolut! Han har vänner som han haft sen dagis eller skolstarten som jag gillar mycket. Jag umgås gärna med hans mamma och syster, men pappan umgås vi inte lika ofta med tyvärr. När vi väl gör det är det trevligt!
36. Hur ofta pratar du i telefon med din partner? – minst en gång om dagen. Vi brukar alltid ringa varandra på väg hem ifrån skola/jobb.
37. Hur ofta tänker du på din partner? – hela tiden. Allt jag gör, när jag handlar, när jag är sugen på godis och så vidare. Allt ska vara anpassat för min sambo och sambons bästa!
38. Kan du le när du relaterar till något från det dagliga livet med din partner? – ja, men självfallet!
39. Kan du minnas det mest romantiska ögonblicket med din partner? – åh.. Niclas är riktigt romantisk och han är så gullig att han inte alltid är romantisk utan då och då och då slår han på stort. Men något jag fortfarande lever länge på är då han kom hem på vår första månad dag med sju rosor som symboliserar det datum vi blev tillsammans.
40. Kan ni känna av varandras känslor för något utan att behöva säga något? – jo, men absolut, så är det ju. En blick kan säga många ord och även sinnesstämningen!

image_5339c82d2a6b22970409e2b9

Och nu till dagens bloggutmaning som Sara Madeleine har gjort. Dagens fråga är: ”senaste boken jag läste var..”

.. Den lilla bokhandeln runt hörnet med Jenny Colgan. Hennes böcker fann jag förra sommaren då jag och sambon skulle åka till Örebro. På tåget ville jag ha en bok och köpte då hennes bok ”det lilla bageriet på strandpromenaden” och har dessutom läst uppföljaren och har tredje boken hemma om jul. Rekommenderar starkt hennes böcker!

56567286_1152524711586005_3534632087447404544_n

Hoppas ni haft en fantastisk helg! ♥

13 reaktioner till “1961 dagar

 1. Sååå underbart inlägg – måste läsa den boken by the way 🥰.

  Ja trist att man inte fyndade nått på loppisen igår men o andra sidan blir det roligt att sy några gosedjur m.m till systerdottern – fixa hennes lekhörna här hos mig 😊
  Hoppas helgen varit bra annars!

  Gilla

 2. Alltså ni två ❤

  Svarade jag på er fråga om fotografering i påsk?! Tror inte det även om jag tänkte att jag skulle göra det. Men det går självklart bra! Vilka dagar planerar ni att komma? Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s