Fredag:

Startade dagen tidigt med en examination på otoskopering. Fick åter titta i mina kurskamraters öron och lyckades se strukturer så som hammarskaftet och annat roligt. Efteråt åkte jag till USÖ och vidare hem för att ta hand om valpen medan sambon åkte vidare på ärenden.

Vi introducerade bilen igen efter snart en vecka och det gick fortfarande väldigt bra! Sov hela vägen till Mberg och större utav delen på väg hemåt. Köpt bur och en massa annat bra ifrån djurens centrum. Natten till idag sov han större utav delen skönt nog!

Lördag:

Idag steg jag åter upp tidigt för att skriva en omtenta på vetenskaplig grundkurs. Tusen tack alla fina som skickat med lyckoönskningar för idag! Jag tror att det gick bra och hålla nu alla tummar och tår för att slippa uppsamlingstenta i augusti!

Efter omtentan åkte jag, sambon och Ginzo vidare till brukhundsklubben för information och Ginzo fick träffa på en fritt främmande hund och många nya människor som var intresserade utav att hälsa. Bra övning! Bilresan i buren idag gick strålande, över förväntan. Vår lilla kille är cool lugn i bilen vilket är så skönt. Med nya leksaker for vi hem, gått ut och aktiverat honom i över en timme och kvällen blev lugn.

5 reaktioner till “Cool lugn valp

  1. När jag ser lille Ginzo blir jag så valpsjuk att hjärtat nästan spricker! Han är helt underbar!❤ Jag hade lovat mig själv att inte skaffa hund igen efter att våran senaste lämnade jordelivet. Men saknaden efter mina fyrfota vänner går nog aldrig över. Jag är så glad för eran skull!
    Så roligt att det funkar bra för honom att åka bil😊 Våra hundar älskade att åka bil, och om en bil stod öppen på gården hoppade dom in och väntade på att få åka iväg😁
    Tentan gick säkerligen bra, för du är så duktig och flitig med pluggandet❤

    Gilla

  2. Hunnit med mycket, härligt! 😀 Skönt att det kändes bra och såå härligt att det funkar bra med lilla valpen 🙂 SV: ja det var en fantastisk fredag 😀 åh ja visst var den, är helt kär i den haha =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s