Vilken dag! Vår älskade prins har kört slut på både husse och matte. För tillfället sover han, men han har haft problem med kopplet, avföringen och varit väldigt kissnödig så olyckor skedde. Men med två lugna personer har fina valpen tagit det bra och trotts intensiv eftermiddag/kväll, hann vi förstås med mycket mys och lek.

Varit på universitetet och haft metod övningar där vi fått lära oss mer om örat. Väldigt intressant, även fast jag för tillfälligt lagt fokus på omtentan.

När jag kom hem hämtade jag ut mitt alldeles egna otoskop jag köpt via medistore. Ska bli oerhört spännande att få otoskopera mina vänner och gäster. Min sambo får ställa upp som min ”patient” mohaha.

Ha en underbar fortsatt torsdag! ♡

7 reaktioner till “Otoskop

  1. Men jösses så söööööt!
    Äntligen har ni er vovve! Helt missat hur länge ni haft sötisen, har inte vart inne på bloggen på ett tag..

    Gilla

  2. En sån söt liten buse som håller igång matte och husse!😍
    Det låter roligt att ha ett eget otoskop och undersöka folk som kommer hem och hälsar på!😆

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s