Efter morgon gos med min älskade valp och sambo, åkte jag vidare till sjukhuset för behandling och vidare till skolan med Bex. Vi testade att otoskopera varandra en extra gång inför fredag, vilket gick sådär, men hoppas nu på det bästa!

Efter skolan åkte jag hemåt och har sedan bara myst hemma med mina killar. Mycket gos, bus och utepromenader i solens sken. Sambon introducerade kopplet idag vilket gick sådär, men övning ger färdighet sägs det. Halsbandet tillåter lilla valpis skönt nog!

Hunnit med lite plugg efter skolan idag inför lördag och även fått tillbaka resultatet från anatomin tentan jag skrev 15 mars. Och gissa vad? JAG BLEV GODKÄND! På första försöket, vilket var första gången. Jag känner mig så stolt över mig själv om jag får vara ärlig!

Ha en fortsatt trevlig onsdags kväll!

13 reaktioner till “Glad som en lärka

  1. Jistanes så söt valpen är!😍 Så underbart att ha fri tillgång till så mycket gos och mys!
    Stort grattis till den godkända tentan! Självklart ska du vara stolt över dig själv❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s