Trött & rätt sliten har jag och Niclas varit idag. Natten till idag blev väldigt besvärlig då Ginzo blev lite rabiat och vägrade lägga sig och sova. Men utöver den halvtimme-fyrtiofem minuterna så gick natten bra & inga olyckor skedde!

Jag hade lyxen att få vara hemma idag, då det var självstudier som gällde. Blev att plugga till omtentan på lördag, umgåtts med mina killar och lärt Ginzo sitt namn. Det kommer att ta ett tag, men roligt att se framstegen! ♡

Efter all mys, lek & promenaderna ute i solens härliga sken är vi alla tre väldigt trötta. Lille man sover medan jag och sambon tittar på fotboll och planerar resa till Stockholm.

Hoppas er tisdag varit bra idag!

11 reaktioner till “En tisdag med mys & bus

  1. Men åh så söt han är!!😍 Ja det är en del jobb med valpar, men vilka små glädjespridare dom är! Sista valpen vi hade var en riktig nattuggla, och älskade att krypa under sängen och skälla mitt i natten. Allt för att få uppmärksamhet! Han förblev en buse hela livet, men höll åtminstone tyst om nätterna!😆
    Så roligt att åka till Stockholm!😊

    Gilla

  2. Men alltså jag tror jag smäller av vad söt liten buse! Alltså valpar kan verkligen få vilket hjärta som helst att smälta. Låter riktigt nice att åka till Stockholm 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s