54729381_360815021432920_5967972270289715200_n

Wow, vilken dag! Startades tidigt för att besöka sjukhuset och i lördags hade min hand reagerat kraftigt och var lika röd som en kräfta. Läskigt och efter att ha talat med läkaren beslöt vi att jag skulle minska på minuterna och se efter om det reagerat till nästa gång. Än så länge ser det bra ut, håll tummarna!

Efter sjukhuset åkte jag vidare tillsammans med Bex till skolan för en föreläsning om hygien. Eftersom att jag sen jag var 18 år (även innan dess) jobbat inom vården är jag väl medveten om de basala hygienrutinerna och så vidare, så det var trevligt att få kunna räcka upp handen och prestera på ett helt annat sätt än vanligt. Efteråt hade vi genomgång på vetenskapliga grundkurs tentamen och sedan grupparbete. Grupparbetet inför örats anatomi tenta är inget jag är förtjust i, då jag inte lär mig något, men måste man så måste man tyvärr.

Annars har jag suttit hemma tillsammans med sambon och pluggat lite inför omtentan. Det känns ändå helt okej hittills och hoppas att det fortsätter så. Efter skolan satt jag en stund med Nancy för att få bukt på statistik frågor och fått så mycket hjälp. Blir så lycklig över det! Resten av kvällen blir skönt nog lugn framför teven och kanske ska plugga lite till. Får se!

54192474_1902064239903515_7023991740671459328_n

Måste dessutom få skryta om mitt fantastiska betyg jag fått idag! När jag var i Stockholm för ca tre veckor sedan skrev jag en hemtenta i form av att sammanfatta på svenska en engelsk vetenskaplig artikel. Jag upplevde aldrig den svår, men då jag talade med många av mina klasskamrater sade de att detta var ett av det svåraste vi gjort. När jag då fick se ett G på betyg vart jag så galet lycklig. Jag känner mig galet duktig och hoppas innerligt att jag sätter vetenskapliga tentamen nu nästa lördag och så är jag klar med den delkursen. Wish me luck!

20 reaktioner till “Fantastisk måndag

 1. haha WoW är såååå kul! 😀

  Hoppas det går bra på din omtenta! Och kul att du fick bra betyg på din andra uppgift trots att den var svår. Känns alltid skönt när man pluggat och ser att det gått bra 🙂

  Gilla

 2. Hygienutbildningar är sååååå tråkigt.. vi måste också gå sådana.
  sv; Jaa jag ser så mycket fra memot att få sova i en helt ny säng 🙂 Den kommer lagom till flytten.
  Åh tiden går fort, snart kommer vovven 😀

  Gilla

 3. Grattis till betyget! Tror att det kommer gå bra med resten också, i värsta fall blir det omtenta och det är inte hela värden även om det kan kännas så 🙂 Hoppas det blir bättre med handen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s