53909724_2205153066416959_5652176708132929536_n

Halloj! Dagen började tidigt på sjukhuset och jag trodde att det var min sista gång idag, men så var icke fallet. Jag hade totalt missförstått och trodde att när siffrorna på mitt papper är klart är jag klar. Men tur att de ringde och redde ut missförståndet så att jag inte missar till nästa gång.

Efteråt hämtade jag upp Bex och vidare for vi till skolan för att göra ett grupparbete inför tentamen på fredag. Inget jag kände att jag blev klokare på dock. Sedan åkte jag och Bex hem till mig, åt lunch tillsammans med sambon, fikade och sedan har vi dessutom pluggat en hel del. Skjutsade henne precis till bussen (där 50 tal svanar satt på gräsplätten bredvid) och nu snart ska jag ta en dusch, äta tacos och sedan vila.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag och fått en bra start på den här veckan! 

10 reaktioner till “Pluggdejt

  1. Heja dig vännen!! You can do all the studdying! Och helt rätt att se till att motivera sig med lite fika under tiden, borde ta och göra precis samma sak nu, hihi! kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s