Det har skett lite saker på senaste tiden jag mer än gärna delar med mig utav. Saker som är positiva och roliga och sedan saker som är fantastiska!

54114906_1688290401469702_7742358813730144256_n

Förra veckan besökte jag tandläkaren två gånger. Båda gångerna för att borra hål. Dessa hål är inga nya utan jag har haft dem sen jag var 15-16 år gammal och de har legat och grott sig i tanden och behövde bara borras när dem kom upp till ytan. Dessa två hål jag nu borrade när jag var där förra veckan var de SISTA hålen. Nu när tandläkaren undersökte mig fanns det INGA hål på G. Jag är så galet stolt över mig själv.

Mina tips då jag har fått ett antal hål i tänderna under dessa år är:
– Borsta tänderna morgon och kväll.
– Använd flux efter tandborstningen. Alternativt använd tandkrämen Duraphat.
– Jag som dessutom lider rätt ständigt utav tandköttsinflammation kör ”träd” mellan tänderna som ska ta bort bakterier som bildar hål i tänderna. Gör rätt ont och du blöder rätt kraftigt, men så galet underbart då det känns bra efteråt!

Nu har jag gått på ljusbehandling i närmare fyra veckor och jag har endast en dag kvar och sedan är jag klar. Det känns helt galet och ser ni hur fantastisk jag ser ut?! Inga eksem, ingen svullnad, det gör inte ont och jag har ingen infektion. Detta har verkligen gjort susen och det är en obeskrivlig känsla av hur skönt det faktiskt är att bli frisk. Hoppas att nu när jag slutar med behandlingen får fortsatt hjälp ifall att det skulle bli värre, men framförallt hoppas jag innerligt att jag aldrig får tillbaka det här!

maxresdefault

Jag har en väldigt god vän i klassen som är i grund och botten en producent. Han har hjälpt till att skriva låtar som är kända och igår släpptes det ut två nya låtar som min kära vän både har producerat, mixat med och spelat in i hans lägenhet. Han är underbar och jag tycker absolut att han ska hyllas.

Lyssna mer än gärna på låten HÄR!

Jag måste bara få dela med mig av både misslyckande och ett lyckande. Jag fick dessvärre ett U i betyg (vilket motsvarar ett icke godkänt betyg) på vetenskapliga grundkurs tentamen jag skrev den 15 februari. Det var både väntat och lite oväntat faktiskt, då det kändes 50/50 % och det gör det aldrig på en tentamen för mig. Och när jag fick tillbaka den scannade tentamen såg jag att jag hade fått 24 p och jag skulle ha haft 27,5 för att bli Godkänt. Det är väl då inte dåligt?! Hade jag svarat rätt på någon enstaka fråga till hade jag fått ett G. Så rätt stolt över mig själv.

Sedan bjuder jag på en del av min statistik tentamen. Jag fick så galet många nollor, aldrig sätt så många nollor på raken att jag nästintill undrade om jag vunnit på lotto och fått miljonvinsten? Haha, nej men nästa gång sätter jag det med all sannolikhet!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag! ♥

 

6 reaktioner till “Latest

  1. Så skönt att det inte var några nya hål – heja dig!!! Härligt att du har blivit så mycket bättre på fingrarna – jobbigt med eksem! Du fixar tentan nästa gång! Hoppas du får en fin helg! Kram 💖

    Gilla

  2. Alltså jag är sååååå glad för din skull att dina eksem har försvunnit! ❤ Känner igen det där med att få massa nollor på en tenta haha! Kram

    Gilla

  3. Kul med blandat innehåll i inlägget 😀 skönt att behandlingen funkat!! Och ja nästa gång sätter du tentan 😀 SV: ja absolut, jag har koll på läget och vad som behövs göras 😀 Japp jag var på USÖ förra veckan och fick träffa hudläkare. Fick olika krämer och HJÄLP vad torr jag är i ansiktet nu, det är helt sjukt! Gör typ ont haha.. och ändå smörjer jag massor med ”snälla” och återfuktande krämer 🙂 Spännande 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s