53270651_1311077082373862_300177106858409984_n

Vad händer egentligen? Både inläggen och statistiken blir drastiskt nedåt. Men oh well, har man saker och ting i det verkliga livet som kommer emellan så gör det inte mig någonting!

I tisdags var det fettisdagen eller som många också kallar det för: semmeldagen. Jag åt ingen semla, utan åt den dagen efter istället, men jag var i skolan och efteråt åkte jag bara hemåt och umgicks med sambon som var ledig.

Onsdagen var det något seminarium i skolan där jag och min grupp diskuterade om skyddreflexen och aktionspotentialen och så vidare. Det var förstås väldigt intressant och gillar att sitta i små grupper. Efteråt träffade jag min kära Jennifer, handlade med oss en sallad och mös hemma hos henne framför serien you. Kvällen bestod utav att se fler avsnitt av serien och umgås med sambon när han kom hem ifrån jobbet.

53352638_254337578838790_1051484191075598336_n

Igår hade vi föreläsning i fyra timmar och efteråt önskade min kära vän Nancy att vi skulle fika. Kunde då inte säga nej speciellt inte när hon även bjöd! Det var både mysigt och gott. Efteråt åkte jag hem, började plugga lite när sambon ringde och berättade att han varken hade bensin i bilen eller en plånbok med sig. Jag fick såklart åka till undsättning vilket gick bra. Till kvällen umgicks vi framför teven och åt hamburgare till middag.

Idag är det äntligen fredag! Det ska bli så galet skönt med helg och detta är faktiskt den sista helgen helt FRI! Nästa vecka kommer min svärmor och veckan efter det åker vi till Kalmar för att hämta hem vår älskade familjemedlem. Helt galet så fort tiden går! Idag har jag hittills bara hunnit vara i skolan på en laboration. Två av mina klasskamrater fick sitta som försökspersoner och min lektor fick ge dem stötar för att aktivera aktionspotentialen. Riktigt intressant att se! Efteråt tog vi i gruppen en liten fika innan vi åkte till respektive hem. Den här helgen har jag faktiskt lyxat till det med vin och öl och om sambon samtycker tänkte jag dessutom att vi skulle äta lax och potatis till middag och en semla till efterrätt framför Talang. Mys!

53450186_340360666579075_2366053563030831104_n

Ha en fortsatt fin fredag! ♥

11 reaktioner till “Last days

 1. Har verkligen försökt sett på serien You men inte riktigt fastnat för den, kanske har gett upp för tidigt så får nog ge den lite fler chanser! 😀 Ha en superbra dag fina ❤

  Gilla

  1. Aktionspotentialer är en elektrisk impuls som går via afferenta och efferenta nervceller. Afferenta elektriska impulser går in till hjärnan som skickar ut efferenta elektriska impulser till ryggmärgen som beslutar hur vi ska ta och göra 🙂

   Gilla

 2. Feeling ya! Livet (speciellt plugget) har en tendens att komma emellan ibland…. Men toppen att du ser till att äta så mycket gott emellanåt, hihih! Kram finaste ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s