53366862_334094530646270_190685342372724736_n

Idag firar jag och sambon hela fem år och tre månader ihop. Det är helt galet hur tiden ihop går så fort och jag älskar varenda sekund, minut och timme med honom! Inte nog med att vi bor ihop för andra gången (nåja kanske tredje) så ska vi dessutom inom 17 dagar få en tredje familjemedlem. Som jag längtar! Här kommer dessutom 10 nya frågor om vårt förhållande och det skulle vara väldigt roligt att få se era svar på dessa! ♥

21. Vad gör ni en vanlig vardagskväll? – lagar middag, tittar på teve/netflix och får sitta med vårt på varsin dator. Olika beroende på dagar.
22. Blir du lätt svartsjuk? – inte längre. I början av vårt förhållande var jag nog en hemsk flickvän kan jag tänka mig, då han bara gick till skolan blev jag avundsjuk på en viss tjej pga missuppfattning. Tilliten byggdes upp och tack och lov förändrades det.
23. Ringer ni eller sms:ar ni helst? – tror båda två är mer för samtal än sms faktiskt. Mestadels för att jag tycker det är enklare att säga det man vill och ses sedan efter jobb/skola men också för att jag ibland kan missförstå sms haha..
24. Vilken är hans finaste kroppsdel? – alltså jag älskar allt med min älskade sambo, men måste jag få säga något så älskar jag verkligen hans ögon!!
25. Vad var ditt första intryck om din partner? – ”vad tusan gör han på en lyktstolpe? Vad är han för en slags person egentligen?” haha..
26. Vad älskar du hos din partner? – att han är galet stöttande! Flyttar med mig till en annan stad för att jag ska kunna få plugga, hjälper till med stor kostnad ekonomiskt och finns alltid nära till hands.
27. Hur började er relation? – jo, den började via en hemsida som heter kamrat.se. Där talades vi vid innan jag gav ut min kik och till sist mitt nummer. I veckor (max två) pratade vi i telefon och sms:ade non-stop. Till slut träffades vi dagen innan vår först kyss och dagen vi blev tillsammans för 1930 dagar sedan.
28. Gillar du fortfarande det du älskade hos din partner och varför? – klart jag gör! För att hans varma och fina personlighet absolut inte har förändrats utan har den gjort det är det enbart till det bättre!
29. Är du nöjd med den intimitet som du delar? – ja, absolut. Kan dela exakt allt med min sambo och han kan förhoppningsvis göra det med mig med.
30. Känner du på samma sätt nu som du kände för din partner i början av relationen? – jajamänsan, men fjärilarna har lagt sig en aning då allt var nytt och jag ville prestera för hans pappa specifikt och visa att jag var fin för min sambo. I dagsläget behövs inte det då jag vet hur mycket jag betyder för min mest älskade sambo ♥

IMG_5430.JPG

7 reaktioner till “1930 dagar

  1. Så gulliga ni är!❤ Ni verkar vara som gjorda för varandra! Det gör så otroligt mycket att ha en stöttande partner. Min har också flyttat och gjort allt möjligt för att jag skulle kunna göra allt jag gjorde när jag var frisk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s