Så sant som bilden säger. Självklart ska man njuta av helg och inför kommande veckan. Igår åkte jag hem ifrån Stockholm. Kändes både skönt och lite tråkigt. På vägen hem kom snö kaoset och en bil hade kört av vägen, en annan höll på att köra på mig så jag fick rätt häftigt väja åt sidan i snö modd. Obehagligt! Men väl hemma mös jag tillsammans med min älskade sambo innan han åkte iväg för att arbeta ett natt pass. Bex kom över, köpte gottis och åt pizza till Moulan Rouge och Dirty dancing. Somnade galet sent, men mysig kväll! ♡

Idag har vi tagit det lugnt på morgonen innan vi åkte till sjukhuset och vidare till skolan. Varit i skolan från 10-17. Sen dag men ändå en rolig dag! Suttit i studiegruppsarbete och startade idag upp en ny delkurs – anatomi. Ska bli riktigt roligt och hoppas att det kommer gå bra!

Väl hemma åt jag middag med sambon och nu blir det att se på Gunde Svans program och sen gå och lägga oss.

Hoppas er vecka startat bra! ♡

11 reaktioner till “Snöoväder & mysar dagar

 1. Godiset såg njutbart ut, men absolut inte bilkörningen. Fy så läskigt när någon nästan kör på en! Så mysigt det lät med filmkväll😊 ❤

  Gilla

 2. Åh gott med godis 🙂

  sv; Åhh va kul att ni ska skaffa vovve 😀
  Nu är de ju mars så nu är de ju nära då ju! Vilket datum o vilken ras? 😀

  Gilla

 3. Mums mums med godis. 🙂 Är allt bra med dig annars? Jag jobbar mkt och prioriterar annat än bloggen som du märker. hihi Men kikar alltid in här är jag kan. 🙂 Kram

  Gilla

 4. dirty dancing är en favvo film – den står i våran filmhylla 😉 love it 🙂 sv; Han är den bästa 🙂 Han tar verkligen hand om mig. Gud så kul för dig, de blir en stor upplevelse och livet förändras totalt när man får hem en småtting 🙂 Grattis gumman 🙂 Hahah ja jag har inte behövt visa leg då jag köpt redbull, inte än iallafall hahahah

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s