52958343_154298238830507_5194963188772241408_n

Helt galet att det redan är mars. Jag kan inte helt förstå att tiden går så snabbt, samtidigt som jag är rätt glad över det. Just mars månad har jag längtat tills sen den 26 januari och äntligen är snart dagen här då vi blir tre i min lilla familj!!

Vårväder har det nu varit i flera dagar, trotts rätt kyligt på morgonen med minus grader. Men jag trodde aldrig mina öron då jag hörde att det ska bli snöoväder imorgon. Ser inte fram emot det och hoppas jag slipper det på vägen hem imorgon!!

Annars idag har jag umgåtts med min familj. Jag skulle egentligen ha åkt hem idag, men det blev att stanna ytterligare en dag skönt nog. Vid 12:00 åkte jag, mina föräldrar och min brorsdotter iväg för att fixa pjäxor till min lilla tjej och blev även ett par nya till mig också som mina älskade föräldrar gav mig! Mannen som hjälpte oss var sjukt snäll och trevligt och blev förvirrad av vår familjesituation. Han pratade till mig när allt handlade om Jenny och han trodde flera gånger att hon var min dotter, haha.

Väl hemma spelade vi lite spel och umgicks, åt middag ihop, jag och mina föräldrar har haft härligt samtal ihop och vi alla fem tittade på melodifestivalen ihop. Riktigt mysigt! Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig då jag är galet trött och längtar hemåt till min kära pojkvän!

52966856_319530822244159_5311970553320439808_n

Detta händer under mars månad:
4/3 – startar ny kurs.
14/3 – Nancy sover hos mig.
15/3 – skriver tentamen.
15-17/7 – svärmodern på besök.
21/3 – rocka sockorna!
23/3 – åker till Öland och ska träffa Niclas syster & fästman.
24/3 – då hämtar vi äntligen hem vår hund!!

Fler planer kommer nog att planeras in så som träffar med vänner och dessutom planerar min mamma att komma i slutet av månaden. Får allt se hur mars månad blir, men jag är väldigt positiv. Fortsätter förstås med behandlingarna och förhoppningsvis blir det dessutom lapp-test den här månaden också!

Vad gör ni under mars månad? ♥

25 reaktioner till “Månadens planering

 1. Vilken mysig helg du har haft med familjen!😊 Mars ser ut att bli en toppenmånad, och särskilt den 24/3!😊
  Här har helgen bestått av hård blåst och regn. Men jag har fått nån smitta och har mest legat nerbäddad sen slutet av veckan.

  Gilla

 2. Hoppas att du får en fin mars månad!
  Mysigt att ni hämtar hem den lille valpen inom kort.

  (Sent) Svar: Tack för kommentaren. Det ska bli spännande att få hem de färsiga ringarna.

  Kram

  Gilla

 3. Härligt att umgås med familjen 🙂 Jag kollade också på Mello igår. Tyckte du att rätt gick vidare?
  Åååh en hund!!! Vad mysigt! Djur är det bästa som finns

  Gilla

 4. ja visst går det fort 😀 och det låter som riktigt roliga planer med 😀 SV: ja det var en toppenvecka verkligen, och även denna 😀 Jodå, jag har alltid varit väldigt självständig men ändå haft väldigt nära relation med mina föräldrar och alltid ringt om det varit något. Givetvis växte jag mycket av att flytta till Skövde där Henke och jag bara hade varandra 🙂 Lärorikt och jättekul men också så skönt att komma ”hem” igen 🙂

  Gilla

 5. Kul med en vovve ju 😀 Åhh vill ha vår, sommar värme 🙂 Fan att de ska ta så lång tid häruppe hahaha 😛

  sv; Ja de är kul men på systembolaget är de lite knäppt för de ber om o få se leget men tror de att man är så pantad att om man är under 20 går man o handlar massa alkohol för att sedan ställa sig i kassan och ska betala..skulle en 16-17 åring göra de liksom? 😛 När de ändå vet att man åker dit, och när de vet att man måste va minst 20 hahah 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s