52835332_336227940364986_1521796561825169408_n

God kväll. Ett av dem senaste inläggen kommer här klockan halv tolv på kvällen. Haft en underbar kväll idag jag tänkte berätta mer om i inlägget.

Igår vaknade jag rätt tidigt, tog mig iväg till sjukhuset och efteråt åkte jag till Stockholm. Hade tandläkartid klockan 12:00 och blev att borra ett hål från flera år tillbaka som nu kommit till ytan. Efteråt åkte jag hem och började skriva på ett arbete som innebar att sammanfatta en vetenskaplig artikel. Svår uppgift då den dessutom var på engelska, men tror att jag åtminstone gjort ett hyfsat bra jobb! När familjen kom hem umgicks jag med dem innan jag skrev klart arbetet, skickade in strax efter midnatt och sov gott.

Idag är det fredag och vaknade väldigt tidigt. När alla i familjen åkt till jobbet så underhöll jag min sjuåriga brorsdotter med spel innan vi behövde åka till tandläkaren igen. Borrade sista hålet på väldigt länge förhoppningsvis vilket känns oerhört skönt och efteråt åkte vi hem, bakade kladdkaka tjejen senare fick dekorera själv. Vi gungade och lekte med gatukritor och såpbubblor innan vi vid mellistid gick in för att se på filmen home och mös.

Mina föräldrar var och såg på Magnus Uggla konserten och blev att äta middag ifrån Hörnet och umgås med min kusin Cassandra. Väldigt trevligt! Hela familjen har tittat på Lejonkungen och jag och Cassandra har suttit och små snackat en hel del tills jag nu kände att jag behövde varva ned. Osäker på hur morgon dagen ser ut då jag är väldigt sugen på att åka hem till min älskade sambo samtidigt som mina föräldrar vill att jag är kvar ytterligare en dag eftersom att jag sällan åker hit nu för tiden. Svårt val…

Hoppas er första mars har varit toppen idag! ♥

6 reaktioner till “With my family

  1. Mysigt! Men inte tandläkaren kanske 😛 Jag hatar att gå till tandläkaren, fick också borra sist jag var där. Och har tidigare fått göra en rotfyllning och dragit ut en visdomstand… så förväntar mig alltid det värsta när jag ska dit XD

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s