52819980_1932059816904465_6698272197015764992_n

God kväll fina ni. Jag har hittills haft en underbar vecka och vilka härliga vårkänslor vi har fått! Jag läste dock att denna vårkänsla kan åter begravas i snö, men vi får hålla tummarna att vi slipper mer snö!

måndags tog jag mig en härlig sovmorgon tillsammans med sambon och har bara njutit hemma under förmiddagen. Vid lunchtid åkte jag in till sjukhuset för att behandlas innan jag åkte till skolan. En föreläsning inför kommande uppgift vi får imorgon och sedan vid halv fyra åkte jag åter hem till min sambo. Myst hemma och tittat på film och åt fruktsallad för att fira att jag fick ett VG på omtentamen. Galet underbart! Vi testade dessutom Inferno vinet som lagrats på whisky fatet som var annorlunda, men god.

tisdags så var sambon ledig och jag tog en ledig dag tillsammans med honom. Det var 15 plus grader så att först njöt vi hemma framför bilar tre innan vi vid 13:00 åkte iväg och tvättade hans bil. Efter att vi handlat så tog vi ut två stolar och mös i solen och spelade boule på gården. Vi lagade även en väldigt god ugnspannkaka till kvällen och tittade på mer filmer. Riktigt mysig ledig dag tillsammans! ♥

Idag har jag stigit upp tidigt för att åka till sjukhuset och behandlas. Efteråt kom min älskade Bex och vi åkte hem till mig. Tillagat glutenfria – och laktosfria pannkakor, vi har snackat en hel del, bakat chokladbollar och jag hjälper henne med hemtentamen. Riktigt mysig dag från kvart över nio till nu. Potatisen kokar och ska bli potatismos med köttbullar, brunssås och lingonsylt till middag idag och fortsätta ha det trevligt i varandras sällskap. Niclas kommer hem lite senare idag så blir att mysa med ned med honom och umgås innan sömnen kallar.52991312_312501142797112_3378535516868706304_n53043132_421015658659421_5867217414176899072_n

Hoppas ni fått en fin onsdag idag! ♥

21 reaktioner till “Vårfeeling

 1. Låter som att du haft ett par härliga dagar! Vårkänslorna som man har fått under de senaste dagarna skulle gärna få stanna kvar nu men jag har också hört att det ska komma kyla och eventuellt snö nu till helgen.☺️

  Gilla

 2. Hoppas att behandlingarna på sjukhuset fungerar bra för dig.Vad skönt att ni fick en ledig dag tillsammans och kunde njuta av det härliga vädret.Å vad gott med hembakade chockladbollar.Har tyvärr också hört att snön kommer tillbaka om några dagar

  Gilla

 3. Ohh så härligt ni hade det och så varmt, du njuter man ju gärna ute. Skönt att tvätta bilen med, det är ju också ett vårtecken =D

  Gilla

 4. Vad gott med köttbullar med brunsås det är verkligen inte fel! Och grattis till VG på provet. Det är en sån skön känsla när man klarar det 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s