Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Kicks

52792962_316475782341468_3748608749703528448_n

december deltog jag i en tävling hos en tjej som hade ett samarbete med Kicks. Jag hade turen att vara en av de fem lyckliga vinnarna och jag hade vunnit fem olika sminkprodukter. Men på grund utav förseningar och att de råkade tappa bort beställningarna, skickade de med två extra produkter som kompensation. Vilket jag blev lycklig över förstås!

Det som fanns i paketet var:
Maybelline mascara – the colossal big shot
Maybelline mascara – total temptation
Maybelline puder – master fix 
Maybellin foundation – super stay
Maybelline – tattoo brow
Två läppstift från Maybelline.

52594444_320926581867975_4755499725568868352_n

Jag har ännu inte hunnit testa några av produkterna, delvis på grund utav sjukdom. Men jag får lägga upp lite inlägg om hur produkterna var och så vidare.

Ha en fortsatt fin måndag! ♥

12 reaktioner till “Nya sminkprodukter

  1. Vad kul att vinna! Känns ju som att man aldrig vinner haha! Men då blir det nog roligare om man vinner 😊 lite avis att du ska få testa nya produkter dock! 😍

   Gilla

 1. Smink är en favvo 🙂 älskar smink alltså 😀 sv; Hoppas att du mår bättre nu med förkylningen 🙂 Jag mår bra men är groggy och seg efter de här arbetsnätterna, fy fan haha 😛

  Gilla

 2. sv; Ja men HM har också skitfina kläder annars älskar jag bikbok som fan 🙂 Ja men du förtjänar de bästa you go babe 🙂 Du är så jävla grym så du anar inte!! Hörredu, igår morse hörde jag att en personal fick göra allt – precis allt!! Och de jobbar från 7.20 eller 7-20.30 eller värsta passet; 7.30-21.30 och de är så få redan på helgerna och de har så långa pass så hoppas att den lata personalen slutar snart för han skapar så mycket drama och skitsnack så det finns inte.. jag såg honom härom morgonen då jag vakade av, jag tittade inte ens på honom eller ens sa hej för han snackar så mycket skit om mig inför andra så nu får han avgå tycker jag innan bitchen inom mig kommer fram och de brukar inte vara vackert..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s