52749915_497088597485798_1647429650927845376_n

God förmiddag kära ni. Idag känner jag mig mycket bättre än vad jag har gjort sen i torsdags, men jag känner att den här dagen behöver jag för vila. Blir därmed spendera större delen av dagen i sängen, har heller inga måsten utanför stugan vilket är rätt skönt! Tittar på Legacies och Once upon a time och ska sätta igång en tvätt/diskmaskin.

Igår vart också en hemmadag för det mesta. Jag var ute och handlade, tvättade/diskade och bakade faktiskt. Bakade kesellabollar (som tydligen ska vara nyttigt?) och igår då vi skulle smaska i oss dem upplevde ingen av oss att dem var så goda. Men jag tänkte åter ge dem en chans idag! Annars spenderades större delen av dagen i sängen framför serier och även pratat i telefon med mammi. Missade tyvärr melodifestivalen men får se om det idag på datorn. Sambon kom hem sent igår vilket han dessutom gör idag med, men blir en mysdag för mig själv.

52748953_1401260910017086_4483655053378322432_n

Vill dessutom skicka med gratulationer till min älskade moster, hoppas du får en fantastisk födelsedag idag!

Hoppas ni alla får en fortsatt fin söndag idag! ♥

31 reaktioner till “Feel better day

 1. Trist att de inte var så goda! Annars är ju chokladbollar sååå gott 😀
  Jag får mail lite då och då om företag som har velat köpa länkar och sånt. Krävs då en geen domän vilket jag ser att du har 🙂
  Sedan kan du alltid spana in denna sida: https://interlaced.in/
  🙂

  Gilla

 2. Men mums med chokladbollar, kan dock inte föreställa mig hur de skulle smaka med kesella i?? Hmm, får kanske smaka. Hoppas att de smakar bättre idag och att du får en lång och skön dag själv. Njut ❤ Kram

  Gilla

 3. Tråkigt om du inte gillade dem riktigt.. kan rekommendera dadelbollar. 🙂 Det är otroligt gott och är väldigt likt vanliga chokladbollar i smaken 😀 Man känner inte riktigt dadelsmaken heller! SV: ja den är jättebra tycker jag 🙂 jag hittade det jag skulle – 25årspresenter till min Henrik 😀 Låter ju toppen att du växt så mycket! Men oftast gör vi ju det när vi kommer ur våran comfort zone 😀

  Gilla

 4. Tycker chokladbollarna ser riktigt goda ut. Synd att de inte motsvarade förväntningarna. Skönt med en sängdag annars. Det hade jag inte tackat nej till. Behöver verkligen vila nu efter min tuffa jobbhelg.

  Gilla

 5. Himla skönt att du mår bättre, vila gör så mycket också! Alltså sett bilder på chokladbollar hela veckan men har ju ingen havregryn hemma, måste köpa imorgon 😁 Tråkigt att de inte var goda 😣

  Gilla

 6. Synd att dom inte var så goda, för dom såg smaskiga ut!
  Skönt att du mår bättre 😌 Kollar också på Once Upon A Time då och då, en händelserik serie. Man blir inte uttråkad när man sätter igång ett avsnitt 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s