2rr76n7

sons-of-anarchy

Sons of anarchy. En serie på sju säsonger och en riktigt brutal men samtidigt väldigt bra serie. Jag började se serien under december månaden för att min bästaste J önskade det. Jag gav serien en chans och ja, den var väldigt bra, väldigt sevärd men också väldigt överdriven. Överdriven för att vi får se all sexualitet, alla mord och sådan brutalitet.

30

Trotts det gillade jag verkligen serien. Den lojaliteten, familjebanden de inom MC-gänget hade, var hur fint som helst – även fast att det kunde gå över gränsen ibland. Mamman till huvudrollen var ett psyko och ibland önskade jag att hon bara kunde försvinna för allt hon gjorde vart bara sämre för alla.

sons-of-anarchy-cast-to-invade-conan

Bland alla dödsfall inom MC-gänget tyckte jag det var oerhört synd att vissa behövde sätta livet till för att få sin vilja igenom. Men samtidigt gillade jag ändå att regissören valde att ta död på vissa just för att skapa en serie som är oförutsägbar. Vilket jag absolut inte vill säga något dåligt om då jag ständigt brukar se en film/serie och tänka: ”personen klarar sig, det gör dem alltid”.

524151-sons_of_anarchy_hed

Jag vill ge den här serien hela 3,5 av 5 T!

31 reaktioner till “Sons of anarchy

 1. Alltså den är såååååå bra!!! Det finns speciellt ett dösfall som fick mig och böla ett par timmar. Vill inte säga så mkt men du vet nog vad jag menar för scen i fängelset…

  Gilla

 2. Åh den där har jag faktiskt inte sett! Låter som att du rekommenderar den stark så ska ta mig en kika om jag gillar den! Letar faktiskt efter en serie att se så detta kom ju verkligen perfekt 🙂

  Gilla

 3. Själv klart jag inte av att se på något som är så överdrivet utan då tappar jag intresset för filmen/serien.Kul ändå att du har fastnat för denna serien och gav den en chans

  Gilla

 4. Jag var inte alls intresserad när alla pratade om den men när jag väl började titta på den så kunde jag inte släppa den. Grymt bra serie!

  Gilla

 5. Gällande chokladbollarna du frågade om: Jag har inga exakta mått, haha! Men börja med en banan och mosa den. Tillsätt kanske en dl havregryn, säg 1/2 skopa proteinpulver om du vill ha det och 1/2 dl kakao. Rör ihop alltihopa och känn hur det känns (beror väldigt mycket på hur fast eller mosig bananen var) och tillsätt sen mer havregryn om det behövs och kanske mer kakao om du vill ha det ännu ”mörkare”/chokladigare. Blir det alldeles för beskt, ha i en tested honung =) KRAM ❤

  Gilla

 6. Min absoluta favoritserie! Har sett alla säsonger 8 gånger utan att överdriva haha! Har ni sett spinoff serien? Mayans MC finns på hbonordic och är också riktigt bra! 😀 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s