51982062_2240677836207420_8202150649203261440_n

Godkväll! Idag tog jag mig en sovmorgon till halv åtta, tog en dusch och åt frukost i lugn och ro framför OUAT innan jag tog bilen mot sjukhuset. Blev behandling nummer tre idag, 30 sekunder, och idag gjorde jag det dessutom alldeles själv! Jag kände mig både nervös och förväntansfull. Men det gick bra och ser fram emot nästa besök och som jag tidigare skrivit så ser det fantastiskt fint ut jämfört med hur det såg ut för någon månad sedan!

Annars har jag dessutom varit i skolan och umgåtts med härliga personer och även köpt mig mer kurslitteratur. Även fått en ny uppgift inom vetenskaplig grundkurs och det innebär att jag ska söka information om hörselskadades riksförbund. Det är ett grupparbete men dessvärre var min kompanjon inte ens i samma stad, men förhoppningsvis går det lättare imorgon då vi tillsammans ska sitta med uppgiften. Annars satt jag och gjorde det mesta själv tillsammans med Bex, Micke och Vania innan jag åkte hemåt vid halv fem.

Myser nu i soffan framför OUAT, ska alldeles strax börja fixa med middagen (rotfrukter med nuggets) och invänta att sambon kommer hem ifrån kvällsjobb.

Hoppas ni fått en fin start på vecka åtta! ♥

22 reaktioner till “Ny uppgift

 1. Åh va skönt att behandlingarna fungerar (antar att det är mot eksem som du skrivit om innan?) Min pappas fru hade hemska eksem på händerna när jag var liten (och har nog fortfarande) och jag minns hur hon alltid smörjde sina händer och sov i bommulshandskar osv. och ibland hade hon sprickor över alla fingrar så hon inte ens kunde böja dem. Det såg så hemskt ut och jag kan bara föreställa mig hur ont det måste göra!!

  Hoppas att dina behandligar fortsätter att ge dig bra resultat!!

  Kram kram

  Gilla

 2. Vad skönt att behandlingen gick bra! Vad är det du tar behandling för? Har nog missat det inlägget. Kul med ny uppgift i skolan. Jag har också fått en ny som jag ska börja med i veckan. 🙂

  Gilla

 3. Åh har nog missat vad du får behandling för men ser ut som att du får sola? Jag har psoriasis så gick mycket till sjukhuset för att sola, hjälpte otroligt bra men var ett tag sedan så behöver nog dit igen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s