I fredags hade jag den här besvärliga tentan jag haft sådan ångest för. Jag tror ändå att det finns en chans att jag kan klara mig, men vågar såklart inte inge hopp så jag håller bara tummarna! Efteråt åkte jag till sjukhuset för att åter behandlas innan jag åkte hem för att vila med en kopp te. När sambon kom hem var han så sjuk att jag ordnade krabbelurer till middag och lät han vila större delen av kvällen och njöt framför talang. Även haft underbart samtal med mina föräldrar, älskar våra samtal med gott skratt! ♡

Vilken underbar lördag!! Startade med solsken och runt nio grader. Sambon var skönt nog ledig och jag hann städa lite hemma, handla och ta en mini roadtrip runt med sambon innan Jennifer kom hem till oss. Som jag skrev igår fyllde hon år vilket firades med god kyckling curry gryta och choklad- och kaffemousse. Så gott! Spelade skip-bo, såg på mello, umgicks innan vi såg en film och avslutade med serie innan vi somnade. Mysig dag!

Idag överraskade jag både Jennifer och sambon med krabbelurer och scremble eggs till frukost. Tittade på en film, såg på skidor innan jag skjutsade henne till bussen. Efteråt har jag och sambon tittat ut hela new girl säsong 7 och myser nu i soffan med en tänd brasa. Sambon mår fortfarande dåligt så blir nog att sova relativt tidigt idag.

Hoppas er helg varit grymt bra! ♡

27 reaktioner till “En födelsedagshelg

 1. Vilken härlig helg du verkar ha haft😍 håller tummarna att tentan gick bra! Maten och moussen såg inte helt fel ut😍

  Ja de är fantastiskt att vara gravid, och jag mår så bra! Men nu vill man träffa de lilla miraklet! 😍

  Gilla

  1. Jag har faktiskt aldrig hört talas om skrabbelucker, utan då jag sökte på ordet så dök det upp krabbelurer istället. Men det finns många olika slags ord för olika pannkakor kan jag tänka mig 😉 som du säger, oerhört gott!!

   Gilla

 2. Åh vilken härlig helg du har haft! 😀 Jag hoppas att sambon är helt frisk nu. Jag har ingen aning om vad krabbelurer är för nåt! 😀
  Tentan har säkert gått jättebra! ❤

  Gilla

 3. Låter som en riktigt mysig helg 😀
  Älskar också att ha glada givande samtal med min familj!

  Haha ååh jag har också hört att jag har tittat på folk ibland när jag sover XD Skulle tycka det var sjukt obehagligt om jag var den andra personen 😛

  Gilla

 4. Men vilken underbar helg ni verkar haft! Skönt med en liten miniroadtrip, visst har det varit härligt med sol i helgen?! UNDERBART!! Choklad och kaffemousse, mums! Dela gärna recept, vill/behöver <33

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s